הבלוג של עידן דלל

foodis

ברוכים הבאים לבלוג האוכל שיעשה לכם את היום טעים יותר גם בפייסבוק! www.facebook.com/Fooodis

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מינואר 2015

בעוגה הזו יש את כל מה שאני אוהב… שוקולד, גבינה ואגוזי לוז. חיבור מושלם של רכיבים שיושבים על מצע פריך ופירורי.

לא תכינו?

ושאלה יותר חשובה… לא תאכלו?

תרשמו מתכון…

רכיבים:
100 גרם חמאה
350 גרם שוקולד מריר
400 גרם גבינת שמנת (אפשר גם 5%)
150 גרם שמנת חמוצה
3 ביצים
170גרם סוכר חום
150 גרם אגוזי לוז קלוים וקצוצים גס (100 לעוגה ועוד 50 לקישוט)

לבסיס
190 גרם ביסקויטים בטעם שוקולד טחונים
45 גרם חמאה מומסת

הכנה:

1.

חממו תנור לחום של 170 מעלות.

מכינים את הבסיס:
מערבבים את מרכיבי הבסיס ומשטחים בתבנית 23 סמ

2.
מכינים את המלית:
ממיסים על בן מארי את השוקולד והחמאה.

בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר כ-10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה.

3.
מוסיפים לשוקולד והחמאה המומסים את הגבינה והשמנת החמוצה ומערבבים טוב.

4.
מאחדים בין הביצים ותערובת השוקולד בתנועות קיפול עד לאיחוד 2 התערובות.

מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים קלות.

5.
מעבירים לתבנית עם בסיס הביסקוויטים ואופים 170 מעלות שעה ורבע. יכול להיות שתצטרכו יותר. העוגה מוכנה כשקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים.

לפני הוצאת העוגה מהתבנית יש לצנן לחלוטין. העוגה תשקע מעט וזה בסדר.

מפזרים מעל את האגוזים ששמרתם ואבקת קקאו לפני הגשה

אהבתם?
פרגנו בלייק או שיתוף ל- Foodis בפייסבוק https://www.facebook.com/Fooodis

עקבו אחרי גם בסלונה אוכל-
http://saloona.co.il/foodis/

Snap 2015-04-27 at 11.51.30

עוד מהבלוג של עידן דלל

תצוגה מקדימה

עוגות גבינה ואמונות תפלות... הקשר נחשף!

אישית אני די מאמין באמונות תפלות. דפיקות על עץ, לא לעבור מתחת לסולם ועוד ועוד המצאות כאלה ואחרות שאספתי עם השנים כחלק ממעבדת הניסויים שלי (המטבח) החלטתי אחרי אינספור עוגות גבינה שנשברו לעשות מעשה נועז במיוחד, וכנגד כל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

את זה אתם בטוח תאהבו- עוגה בחושה קרמית וגבינתית...

העוגה הזו היא עוגה פשוטה להכנה אך התוצאה בכלל לא פשוטה. עוגה בחושה קרמית, חמאתית ופשוט טעימה! את המתכון הזה תגזרו ותשמרו! רכיבים: 170 גרם חמאה 120 גרם גבינת שמנת- האחוז להחלטתכם. ככל שיהיה יותר גבוה העוגה תהיה יותר...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

בלי טיפת שמן! קציצות עוף אפויות שוות ועסיסיות במיוחד!

מי לא מכיר את היום הזה שאי אפשר להתחמק ממנו - זה שהגיע אחרי שהכרזתם "מחר דיאטה!". אבל מי אמר שחייבים לאכול אוכל נטול טעם ומרקם, או רק סלט רחמנא לצלן? קבלו מתכון לקציצות עוף בתנור עסיסיות בטירוף ופשוטות להכנה, טעימות מאוד ובלי...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה