הבלוג של עידן דלל

foodis

ברוכים הבאים לבלוג האוכל שיעשה לכם את היום טעים יותר גם בפייסבוק! www.facebook.com/Fooodis

עדכונים:

פוסטים: 128

החל מינואר 2015

נראה שהקיץ מתחיל להתחרות בחורף… ביום חם בלילה קר…  והדבר היחידי שיש לי בראש זה ״מתי יבוא הקיץ באופן מוחלט?”

אז עד שהוא יבוא… קבלו סלט קליל וצבעוני בדיוק לשעה הזו שרעבים.

צבעים של קיץ בקערה גדולה- זה מה שבא לי עכשיו!

איך מכינים?

רכיבים: 

 3 פלפלים צהובים גדולים חתוכים לרצועות

3 גזרים פרוסים ע״י קולפן ירקות

1 בצל סגול חתוך לרצועות

חופן אגוזי פקאן שבורים מעט

1 כף חומץ אגוזים

רבע כוס שמן זית

2\1 כפית מלח

2\1 כפית פלפל

2\1 כפית סומק

 

אופן הכנה:

1.
מערבבים את כל הירקות בקערה גדולה.

לקערה נפרדת מוזגים את החומץ ומערבבים אותו עם המלח הפלפל והסומק.

תוך כדי ערבוב מזלפים את שמן הזית עד להסמכה של הרוטב. חשוב לעשות זאת באיטיות אחרת הוא לא יתחלב… (יסמיך)

שופכים על הסלט, מערבבים, נזכרים בקיץ ואוכלים

2.

בתאבון

 

אהבתם?

עקבו אחרי בלחיצה קטנה למעלה בכפתור “עקבו אחרי”

ואם אתם כבר פה, פרגנו בלייק Foodis  בפייסבוק  <<<לחצו על הלינק.

 

 

 

סלט קיץ

סלט קיץ

עוד מהבלוג של עידן דלל

תצוגה מקדימה

עוגות גבינה ואמונות תפלות... הקשר נחשף!

אישית אני די מאמין באמונות תפלות. דפיקות על עץ, לא לעבור מתחת לסולם ועוד ועוד המצאות כאלה ואחרות שאספתי עם השנים כחלק ממעבדת הניסויים שלי (המטבח) החלטתי אחרי אינספור עוגות גבינה שנשברו לעשות מעשה נועז במיוחד, וכנגד כל...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

את זה אתם בטוח תאהבו- עוגה בחושה קרמית וגבינתית...

העוגה הזו היא עוגה פשוטה להכנה אך התוצאה בכלל לא פשוטה. עוגה בחושה קרמית, חמאתית ופשוט טעימה! את המתכון הזה תגזרו ותשמרו! רכיבים: 170 גרם חמאה 120 גרם גבינת שמנת- האחוז להחלטתכם. ככל שיהיה יותר גבוה העוגה תהיה יותר...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

בלי טיפת שמן! קציצות עוף אפויות שוות ועסיסיות במיוחד!

מי לא מכיר את היום הזה שאי אפשר להתחמק ממנו - זה שהגיע אחרי שהכרזתם "מחר דיאטה!". אבל מי אמר שחייבים לאכול אוכל נטול טעם ומרקם, או רק סלט רחמנא לצלן? קבלו מתכון לקציצות עוף בתנור עסיסיות בטירוף ופשוטות להכנה, טעימות מאוד ובלי...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה