הבלוג של סלונה מארחת

סלונה מארחת בשלנים

סלונה מארחת בשלנים ואוהבי בישול שישתפו איתנו מתכונים נבחרים שלהם ומאתגרת אותם בשאלון "חמשת החושים".

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מיולי 2013

סלונה מארחת את קרן אגם . אישה יפה ואיך שהיא אופה!!! קרן ממליצה לקוראות סלונה על עוגה שיוצאת לה תמיד פלאים ושיבוחים. היא קוראת לה עוגה של אחרי הים.. אח הטעם הטעם עד כאן

11/07/2013

סלונה מארחת גאה להציג בפניכם חובבי בישול ואפייה ובלוגרי אוכל  משובחים שהיא דגה ברשת הוירטואלית

והפעם, קרן אגם!  על קרן כתבו את האמרה  גם יפה וגם אופה,  היא מפיקת על, נשואה ואמא לשלושה ילדים

קרן עונה על שאלון חמשת החושים שלנו:

1.  אפייה או בישול? אפייה ! בגלל הריח והמדע המדוייק.

2 . כלי מטבח שאת לא יכולה בלעדיהם: המיקסר שלי ,כוסות מדידה, סרגל מדידה, משקל מטבח דיגיטלי .

3.  הלך קשה אבל בסוף  הצלחתי: הרבה זמן לא נגעתי בשמרים ,חשבתי שיהיה לי מסובך ושלא אצליח להתפיח ,ברור שהיום זה בעיניים עצומות ומתוך שינה:-)

4.  הילדים שלי הכי אוהבים שאני מכינה? עוגות ביסקוויטים ועוגות גבינה.

5.  ספר בישול הכי דביק וחרוש שלי: האוסף המתוק של על השולחן

>> לבלוג של קרן אגם

עוגה של אחרי הים (:

לפי קרן, זו עוגה קלה קלה וחובה בכל בית מקשטת את האופה בכל כך הרבה מחמאות וכמה טעימה היא..

130 גרם חמאה רכה

כוס וחצי סוכר

3 ביצים

גביע שמנת חמוצה

1/4 כוס מיץ תפוזים

3 כוסות קמח תופח

חבילה שוקולד מריר קצוץ ומעורבב עם קצת קמח שלא ישקע.

מקציפים חמאה רכה 2 דקות מוסיפים סוכר ומקציפים עוד 3 דקות ,

מוסיפים ביצים אחת אחת עד שהתערובת אחידה.

מערבבים שמנת חמוצה עם מיץ תפוזים ומוסיפים בהדרגה קצת מזה וקצת קמח עד להטמעה .

מוסיפים לבלילה את השוקולד הקצוץ ,

מעבירים לתבנית קוגלהוף משומנת היטב ואופים בחום 160 מעלות למשך שעה( תלוי בתנור)

מפדרים באבקת סוכר.

.

עקבו אחרינו גם בסלונה אוכל בפייסבוק

עוד מהבלוג של סלונה מארחת

תצוגה מקדימה

קרן אגם עושה לנו עוגת שוקולד רכה ושמנמנה

סלונה מארחת גאה להציג בפניכם חובבי בישול ואפייה ובלוגרי אוכל  משובחים שהיא דגה ברשת הוירטואלית והפעם, קרן אגם!  על קרן כתבו את האמרה  גם יפה וגם אופה,  היא מפיקת על, נשואה ואמא לשלושה ילדים. אין לה בלוג וכל כך חבל, כי...

תצוגה מקדימה

רות פוזדירקה עושה לנו צהריים צמחוני

הבלוגרית רות פוזדירקה, משלבת את האהבה של הבית שגדלה בו בבלוג הקולינרי שלה,"היצירה של הלב", חזרה למתכונים ביתיים ואותנטיים מבית אמא, עם פיוזן, שידרוגים וטוויסטים שהיא...

תצוגה מקדימה

סיון שטרנבך עושה לנו סשימי !

מי שלא מכיר את הבלוג: "המטבח של סיון" - של הבלוגרית סיון שטרנבך, מפסיד חוויה קולינרית, משוחה בצבעים עזים, טעמים מתפצפצים, הרבה אהבה, שחרור ויצירה. להכין מתכון של סיון זה תמיד הצלחה מעורבבת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה