הבלוג של סלונה מארחת

סלונה מארחת בשלנים

סלונה מארחת בשלנים ואוהבי בישול שישתפו איתנו מתכונים נבחרים שלהם ומאתגרת אותם בשאלון "חמשת החושים".

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מיולי 2013

הפעם האופה היפה, קרן אגם ב-עוגת שוקולד רכה רכה ושמנמנה. נימוחות ומלכות בכפית קטנה.

11/07/2013

סלונה מארחת גאה להציג בפניכם חובבי בישול ואפייה ובלוגרי אוכל  משובחים שהיא דגה ברשת הוירטואלית

והפעם, קרן אגם!  על קרן כתבו את האמרה  גם יפה וגם אופה,  היא מפיקת על, נשואה ואמא לשלושה ילדים. אין לה בלוג וכל כך חבל, כי בפייסבוק ובאינסטגרם היא מעלה את יצירותיה המגרות שגורמות לכולנו לרייר.

קרן עונה על שאלון חמשת החושים שלנו:

1.  אפייה או בישול? אפייה ! בגלל הריח והמדע המדוייק.

2 . כלי מטבח שאת לא יכולה בלעדיהם: המיקסר שלי ,כוסות מדידה, סרגל מדידה, משקל מטבח דיגיטלי .

3.  הלך קשה אבל בסוף  הצלחתי: הרבה זמן לא נגעתי בשמרים ,חשבתי שיהיה לי מסובך ושלא אצליח להתפיח ,ברור שהיום זה בעיניים עצומות ומתוך שינה:-)

4.  הילדים שלי הכי אוהבים שאני מכינה? עוגות ביסקוויטים ועוגות גבינה.

5.  ספר בישול הכי דביק וחרוש שלי: האוסף המתוק של על השולחן

עוגת שוקולד ללא קמח רכה רכה ושמנמנה:

דבר האופה: נימוחות ומלכות בכפית קטנה. סדקים וקצפת כל כך פוטוגניים.

300 גרם שוקולד מריר,

200 גרם סוכר

,250 גרם חמאה רכה,

6 ביצים מופרדות ,

חצי כוס מים רותחים

,מחממים תנור ל 150 ,מרפדים תבנית קוטר 20 או 22 בנייר אפיה

.ממיסים שוקולד עם מים ,חמאה ו 3/4 כוס מהסוכר ,מערבבים עד לתערובת חלקה,

מוסיפים חלמונים אחד אחד עד להטמעה .

מקציפים חלבונים עם עם הסוכר הנותר ומקפלים לתערובת השוקולד בעדינות ,

מעבירים לתבנית ואופים שעה.אחרי צינון מוחלט (העוגה שוקעת במרכזה וזה בסדר)

מקציפים חבילה שמנת מתוקה עם כף סוכר ומורחים על העוגה .

.

עקבו אחרינו גם בסלונה אוכל בפייסבוק

עוד מהבלוג של סלונה מארחת

תצוגה מקדימה

קרן אגם עושה לנו עוגה של אחרי הים

סלונה מארחת גאה להציג בפניכם חובבי בישול ואפייה ובלוגרי אוכל  משובחים שהיא דגה ברשת הוירטואלית והפעם, קרן אגם!  על קרן כתבו את האמרה  גם יפה וגם אופה,  היא מפיקת על, נשואה ואמא לשלושה ילדים ...

תצוגה מקדימה

רות פוזדירקה עושה לנו צהריים צמחוני

הבלוגרית רות פוזדירקה, משלבת את האהבה של הבית שגדלה בו בבלוג הקולינרי שלה,"היצירה של הלב", חזרה למתכונים ביתיים ואותנטיים מבית אמא, עם פיוזן, שידרוגים וטוויסטים שהיא...

תצוגה מקדימה

סיון שטרנבך עושה לנו סשימי !

מי שלא מכיר את הבלוג: "המטבח של סיון" - של הבלוגרית סיון שטרנבך, מפסיד חוויה קולינרית, משוחה בצבעים עזים, טעמים מתפצפצים, הרבה אהבה, שחרור ויצירה. להכין מתכון של סיון זה תמיד הצלחה מעורבבת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה