הבלוג של סלונה מארחת

סלונה מארחת בשלנים

סלונה מארחת בשלנים ואוהבי בישול שישתפו איתנו מתכונים נבחרים שלהם ומאתגרת אותם בשאלון "חמשת החושים".

עדכונים:

פוסטים: 9

החל מיולי 2013

הפעם הבלוגרית הנפלאה תותי בן איתי עושה לנו קציצות אריסה הורסות עם לימון כבוש

17/07/2013

כשמחברים מורה אוהבת לכתות א ו-ב’ עם  אישה יצירתית במטבח  יוצא בלוג נפלא מאיר פנים עם הרבה אהבה לאוכל ולבריות.
מי שלא מכיר את הבלוג של תותי בן איתי, ללקק ת’תות, מוזמן להכנס. בכלים פשוטים ואהבה גדולה, היא מסבירה לנו שאם רוצים אין זו אגדה.
והפעם, תותי מכינה לנו קציצות עם אריסה ולימון כבוש:

דבר המאסטרית:

“את חיבתי הרבה לקציצות אתם כבר מכירים, וכל הזדמנות לנסות טעמים ושילובים חדשים מתקבלת בברכה..
הפעם לקחתי שני רכיבים וטעמים שאני מאד אוהבת, אריסה ולימון כבוש, והכנסתי אותם לקציצות.
“שילבתי בשר הודו עם בקר, אך בהחלט אפשר להכין מסוג אחד או לערבב עם עוף.
כל מה שיש לי לומר זה – איך לא חשבתי על זה קודם ?!?
תענוג של קציצות, בכל ביס יש חגיגה שלמה של טעמים בפה

רכיבים:

250 גרם בשר הודו טחון
250 גרם בשר בקר טחוןבצל קצוץ דק
5 שיני שום כתושות
2 כפות אריסה
2 כפות מחית לימון כבוש (אם יש לכם שלמים, לתת להם כמה פולסים במעבד המזון)
כף כמון פלפל ומלח
ביצה אחת
חצי צרור עלי נענע קצוצים
חצי כוס פירורי לחם (השתמשתי בללא גלוטן)

אופן ההכנה:

נשים את כל הרכיבים בקערה, יחד עם מלח ופלפל ונערבב היטב עד שהתערובת אחידה לגמרי,
בידיים רטובות נגלגל את הקציצות בגודל שאוהבים.
בעזרת ספריי שמן נשמן מחבת או משטח פלנצ’ה ונטגן את הקציצות.
לאחר שהקציצות מוכנות נשתדל לא לחסל את כולן באותו הרגע.

עוד מהבלוג “ללקק ת’תות” של תותי בן איתי ממש כאן!

עוד מהבלוג של סלונה מארחת

תצוגה מקדימה

קרן אגם עושה לנו עוגה של אחרי הים

סלונה מארחת גאה להציג בפניכם חובבי בישול ואפייה ובלוגרי אוכל  משובחים שהיא דגה ברשת הוירטואלית והפעם, קרן אגם!  על קרן כתבו את האמרה  גם יפה וגם אופה,  היא מפיקת על, נשואה ואמא לשלושה ילדים ...

תצוגה מקדימה

קרן אגם עושה לנו עוגת שוקולד רכה ושמנמנה

סלונה מארחת גאה להציג בפניכם חובבי בישול ואפייה ובלוגרי אוכל  משובחים שהיא דגה ברשת הוירטואלית והפעם, קרן אגם!  על קרן כתבו את האמרה  גם יפה וגם אופה,  היא מפיקת על, נשואה ואמא לשלושה ילדים. אין לה בלוג וכל כך חבל, כי...

תצוגה מקדימה

רות פוזדירקה עושה לנו צהריים צמחוני

הבלוגרית רות פוזדירקה, משלבת את האהבה של הבית שגדלה בו בבלוג הקולינרי שלה,"היצירה של הלב", חזרה למתכונים ביתיים ואותנטיים מבית אמא, עם פיוזן, שידרוגים וטוויסטים שהיא...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה