הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

בעצם מדובר בקציצות בשר איטלקיות נ ה ד ר ו ת.

MEATBALLS TOMATOS 050_800x533

הערה: מי שאינו שומר כשרות , מומלץ וכדאי להוסיף 2 כפות פרמז’ן מרוסק לקציצות.

אני לא בטוחה שמדובר בהמצאה איטלקית מאיטליה. נדמה לי ששמעתי פעם , שהתבשיל של PASTA MEATBALLS הוא המצאה של האיטלקים שהיגרו לארצות הברית.

האמת …..בשום תפריט, בשום מסעדה באיטליה לא נתקלתי מעולם, בקציצות בשר ברוטב עגבניות, אז אולי יש אמת בדבר.

מה זה חשוב…

העיקר שהן נהדרות…… וקלות להכנה…..

מה

חצי ק”ג בשר בקר טרי טחון פעמיים

10 ענפים של בזיליקום

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

5 כפות פירורי לחם

כף מים מהברז

4 כפות שמן זית

3 שיני שום פרוסות.

קופסת עגבניות מרוסקות עדיף איטלקיות .

איך

בקערה נוחה ללוש היטב (כן, כן, לשים לשים כמה דקות) את הבשר,פירורי הלחם, עלי בזיליקום קצוצים מ-5 ענפים, מלח, פלפל ,מים וכף שמן זית.

יוצרים קציצות קטנות (בערך 20).

לסיר רחב מוסיפים 3 כפות שמן זית ומחממים היטב על להבה בינונית. מוסיפים את הקציצות ומטגנים אותן עד שהן משחימות (להפוך אחרי 2 דקות).

מוציאים מהמחבת ומוסיפים את השום, כמעט מיד לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המרוסקות.

מטגנים כשתי דקות ומודדים מים במיכל העגבניות (מלא). מוסיפים לעגבניות.

מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ5 דקות.

מוסיפים את הקציצות וממשיכים לבשל עוד כ-25 דקות.

זהו.

MEATBALLS TOMATOS 021_800x533

לא לפחד להשחים אותן מכל הכיוונים.

MEATBALLS TOMATOS 032_533x800

לא לוותר על החתיכות הקטנות שנדבקות לתחתית ולגרד ולגרד, הן מוסיפות טעם נפלא לרוטב.

MEATBALLS TOMATOS 038_800x533

 

להוסיף את העגבניות המרוסקות ולטגן עוד מעט.

MEATBALLS TOMATOS 046_800x533

 

לא לשכוח להוסיף את יתרת הבזיליקום לאחר בישול הקציצות……זהו….

אורז לבן, לחם טרי, פסטה מבושלת, סתם באגט מחומם בתנור עם ארוגולה ובצל סגול, אין סוף עולמות נפתחים בפניכם…והן בסך הכל קציצות……

אהבתם את המתכון?

אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל? מבטיחה –  בלי חפירות, בלי פרסומות, רק מתכונים נטו.

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה