הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

mafins1

למה שלא תפנקו זה את זו במאפינס שחור-לבן ב-10 דקות עבודה ואפס יידע?

עזבו אתכם מלבבות אדומים ובוהקים, מלבבות וורודים זרחניים או חיוורים לבנבנים סטייל מרתה סטוארט…… האם באמת צריך לעמוד במטבח 10 שעות כדי להראות כמה אני אוהב?

מאפינס שחור לבן של שוקולד , חמים, רכים וטעימים עושים את העבודה יותר טוב.

 מה?

כוס ו- 3/4 קמח לבן

כפית אבקת אפייה

1/3 כוס סוכר

קמצוץ מלח

75 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות

1 ביצה גדולה

1 מיכל יוגורט לבן 200 גרם

1/2 כוס שוקולד צ’יפס חום

1/2 מיכל חלב (מיכל של היוגורט הנ”ל).

כף וחצי אבקת קקאו.

3 כפות שוקולד צ’יפס חום לעיטור.

3 כפות שוקולד צ’יפס לבן לעיטור.

מאפינס ליום האהבה - קמח, מלח,סוכר וקוביות חמאהמאפינס ליום האהבה -פירוריםמאפינס ליום האהבה - להוסיף שוקולד, ביצים ויוגורטמאפינס ליום האהבה - לחלק לשניים עם המרית

איך

לחמם תנור לחום של 180 מעלות . להכין תבנית שקעים: להכניס מנג’טים תואמים בגודל לתוך השקעים. להניח בצד.

לקערה להכניס את קמח,סוכר, מלח ואת קוביות החמאה.

לפורר עם האצבעות עד שמקבלים גרגרים קטנים.

להוסיף את היוגורט, הביצה ולבחוש עם כף .

להוסיף 1/4 מיכל חלב ולבחוש ואת השוקולד לתערובת אחידה . לא לבחוש יותר מידי.

לחלק את התערובת לשתיים (לסמן את החלוקה בתוך הקערה ראו תמונה)

בכף גדולה להעביר  התערובת למנג’טים ולמלא כל אחד מהם רק עד גובה 2/3 .בסה”כ יתקבלו 6 מאפינס לבנים.

ליתרת התערובת להוסיף קקאו ויתרת החלב ולערבב.

לחזור על פעולת מילוי המנג’טים.

לפזר מעל המאפינס שוקולד צ’יפס לבן וחום ולאפות כ-25 דקות. להוציא, לצנן ולחלץ מהתבנית.

לשמירה על טריות כדאי לאכסן בקופסה אטומה .

אהבתם את המתכון?

אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל? מבטיחה –  בלי חפירות, בלי פרסומות, רק מתכונים נטו.

 

 מאפינס ליום האהבה מוכנים לתנור

נכון שהיה קל?

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה