הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

  125

למילוי:

5-6 גמבות צבעוניות בינוניות שכובען חתוך וכל הגרעינים מנוקים.

300 גרם בשר בקר טחון

3 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה,נענע,כוסברה,שמיר,בזיליקום)

עגבנייה אדומה קצוצה

מלח,פלפל,פפריקה, חצי לימון סחוט

2/3 כוס אורז פרסי שטוף

1 בצל קצוץ

3 שיני שום

3 כפות שמן זית

מפזרת את העלים הרכים ואז ממלאת.

איך?

לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית, להשחים מעט, להוסיף שום להמשיך לטגן, להוסיף את הבשר ,לטגן ולפורר עד שהבשר מאפיר.

להוריד מהאש.

להוסיף את העגבנייה,עשבי התיבול,תבלינים ומיץ לימון.

לערבב, למלא את הפלפלים כמעט עד הסוף. לכסות עם המכסה.

להניח את הפלפלים בסיר שמכיל את גובהם, לצופף על מנת שיעמדו ביציבות.

כדאי ורצוי לכסות עם צלחת הפוכה , דבר שעוזר לכרובים שלא לצוף על פני הרוטב ולשחרר את המלוי.

 

רוטב

2 כוסות מים רותחים

1/2 קופסת רסק עגבניות קטנה

1 כוס מיץ עגבניות (פריגת)

מלח, פלפל,פפריקה. פלפלון צ’ילי.

שני ענפי רוזמרין טריים.

לערבב את כל החומרים ולשפוך בזהירות לתוך הסיר.

לטפטף לכל פלפל 3 כפות מהרוטב.

להרתיח, להנמיך ולבשל עוד כ-40 דקות.

להכניס לתנור לגריל ולקלות את הפלפל מלעלה.

אפשרי

להכין ללא בשר/להחליף את הבשר בעוף או הודו/לאפות את סיר הפלפלים בתנור, להשמיט או להוסיף עשבי תבול לפי הטעם.

להחליף את האורז בפתיתים.

להכין חלה גדולה לרוטב.

 אהבתם את המתכון? אפשרי ללחוץ על הכפתור מצד שמאל “עקוב אחריי” והמתכונים החדשים יגיעו למייל שלכם, בלי חפירות , בלי פרסומות.

 

097

 

 

 

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה