הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 172

עוקבים: 218

החל מספטמבר 2012

אז איך מקבלים את הקיץ החם הזה?

הלוהט?

בלוהט!!

בפסטה שהיא לוהטת מאדמומיות העגבניות ולוהטת מהצ׳ילי החריף.

ואז בא הפרמז׳ן, שיורד כמו טפטוף עדין של גשם והבזיליקום הירוק שמרענן את הלהט בפה.

קבלו פסטה איטלקית כשרה למהדרין, טעימה ומשגעת.

והבונוס: כלום עבודה. ממש כלום.

IMG_7539_800x533

מה

חצי ק״ג פסטה חלולה (אבל אפשר כל סוג שאוהבים, למרות שהחללים תופסים את הרוטב בפנים וזה אלוהי).

1 בקבוק פסאטה איטלקי של 500 מ״מ. (פסטה הוא רוטב עגבניות טבעי מסונן מגרעינים וקליפות)

אם לא מוצאים פסאטה אפשר להשתמש בפריגת עגבניות למרות שהוא חמוץ יותר ולאזן עם מעט סוכר.

3-4 שיני שום קצוצות

4 גבעולי בזיליקום

מלח, פלפל

שמן זית

כחצי כוס מים

עננים של פקורינו או פרמז׳ן מגוררים

IMG_7548_800x533

איך

לסיר להוסיף מים בכמות גדולה שהיא פי 4 מהפסטה (2 ליטר בערך), עם מעט מלח, וכשהמים רותחים לזרוק את הפסטה לתוכם, לבשל על פי הוראות יצרן, שתי דקות פחות.

במחבת או ווק להוסיף שמן זית ושיני שום קצוצות, לטגן כמה שניות, להוסיף צ׳ילי ואת הפאסטה. ֿ

לבשל על להבה נמוכה כעשרים דקות ולהוסיף מים לפי הצורך.

להוציא את הפסטה מהמים הרותחים ולהעביר ישירות לרוטב, להוסיף עוד 3-4 כפות ממי הפסטה לתוך הרוטב, ולערבב את הפסטה בתוך הרוטב עוד שתי דקות.

הפסטה ״שותה״ את הרוטב בשקיקה וסופגת לתוכה את כל הטוב הזה.

להוסיף בזיליקום, לגרר פרמז׳ן ולהגיש מיד.

תזכרו: הפסטה מחכה לסועד ולא ההפך.

אחלה קיץ שיהיה לנו.

IMG_7534_800x533

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה