הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 168

עוקבים: 216

החל מספטמבר 2012

IMG_8497_800x533

תאכלס  קניתי 1 ק״ג פרגיות טחונות ופתאום הבנתי שזה המון.

ֿהחלטתי להכין שלושה מתכונים שונים.

שיהיה. ֿ

הכנתי קייל ממולא בפרגיות,אורז ובורגול

http://saloona.co.il/fannyrothstein/?p=2730

הכנתי קציצות עם ירקות ושיבול שועל מטוגנות או אפויות

http://saloona.co.il/fannyrothstein/?p=2747?ref=blog_main

ואת התבשיל הזה.

מה

300 גרם פרגיות טחונות

1 תפו״א מקולף מגורר דק

4-5 גבעולי פטרוזיליה קצוצים

2 שיני שום כתושות

מלח, פלפל, מעט כורכום

מעט צ׳ילי

ביצה אחת

1 כף פירורי לחם

לרוטב

1 כוס פסאטה (עגבניות טחונות מסוננות) או 2 כפות רסק עגבניות מהולות בכוס מים רותחים

1 כוס זיתים סוריים דפוקים ללא חרצן או זיתי קלמטה ללא חרצן

2 תפו״א קלופים חתוכים לקוביות גדולות

3 שיני שום פרוסות

1/2 כפית פפריקה

מלח, פלפל, שמן זית .

פטרוזיליה קצוצה להשלמת המנה.

1 כוס מים רותחים .

אפשר להוסיף צ׳ילי טרי

איך 

לשים את כל המרכיבים לקציצות ומניחים בצד לכמה דקות.

בינתיים, בסיר רחב מטגנים את השום עם מעט שמן זית, מוסיפים את הפסטה או את הרסק המדולל, מלח, פלפל, פפריקה וכוס מים רותחים נוספים.

מוסיפים תפו״א וזיתים , מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים כ-1- דקות.

בינתיים מכדררים את הקציצות לכדורים קטנים בגודל של אגוז מלך.

מוסיפים את הקציצות בזהירות לרוטב הרותח. מכסים, מנמיכים ומבשלים עוד 30 דקות.

לקראת הסוף מפזרים פטרוזיליה קצוצה.

IMG_8495_800x533

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה