הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 169

עוקבים: 219

החל מספטמבר 2012

IMG_8468_800x533

אנחנו אוהבים קציצות מהירות , קלות מטוגנות (או אפויות בתנור למי שמעדיף).

הן טעימות לארוחת ערב וגם לקחת לעבודה.

בקיץ אני גם לוקחת אותן לים והן נהדרות לילדים.

תוחבים להם ליד קציצה כזו ויאללה.

הכיף בקציצות האלה , שאפשר לאכול אותן בחום החדר.

לגמרי.

 IMG_8438_800x533

מה ?

300 גרם פרגיות טחונות

3-4 עלי קייל פרוסים דק , או מנגולד, או תרד.

½ צ׳ילי אדום קצוץ דק

חופן שיבולת שועל מושרית במים ל-10 דקות מסוננת וסחוטה

1 גזר מרוסק

1 קישוא מרוסק

6-7 ענפי פטרוזיליה קצוצים

3-4 גבעולי בצל ירוק קצוצים עם החלק הלבן

קליפת לימון מגוררת

מלח ופלפל

מעט פפריקה

ביצה אחת

IMG_8450_800x533

איך

מערבבים את כל המרכיבים, לשים היטב היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה ויפה.

למחבת רחבה מוסיפים שמן לטיגון בערך 1 ס״מ .

מטגנים על להבה בינונית .

יוצרים קציצות עגולות ומשטחים אותן ביד.

מטגנים כל צד , בערך 3 דקות ועד שמשחימים.

מגישים עם סלט ולימון סחוט.

אפייה

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

מניחים את הקציצות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מברישים בעדינות מעט שמן זית על כל קציצה ואופים בתנור מחומם בערך 15-20 דקות.

IMG_8474_800x533

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה