הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 153

עוקבים: 206

החל מספטמבר 2012

IMG_6126_800x533 (1)

נראה שבימים של סכסוכים ושסעים מטורפים בחברה הישראלית, כשכל הזמן נבחנת השאלה ״מה ישראלי בעיניך?

וכל מי שאינו דומה לצד ההפוך נחשד בבגידה.

בגידה, לא פחות.

נראה לי שאפשר לקבוע בוודאות, בפה מלא ובהסכמה מוחלטת , שהכי ישראלי הוא חציל.

עדיפות לחציל על האש.

בכלל הדבר המופלא הזה הוא ים תיכוני ומקיף את כל מדינות האגן התיכון.

כיף לנו. כי זה אחד הירקות האהובים עליי בתבל.

האפשרויות הבלתי נגמרות שלו , הזנים , הגדלים, הטעמים.

IMG_6090_800x533

חציל , זו באמת אהבה מיוחדת.

אם אתם בחוץ, בבית, בגינה, על הגג או על שפת הים,

אם אתם ממנגלים, אוכלים פיתה מטפטפת או סתם מנגבים.

קחו את החציל הזה, שאלה אוהבת. הכי טעים בעולם וייקח לכם דקות ספורות להכין אותו.

אני אוהבת אותו קלוי על אש גלוייה עם הטעמים המעושנים וחלקיקי הקליפה השרופה שנשארים בו , אתם מוזמנים לקלות אותו בתנור.

* טיפ : לאחר הקלייה, הקילוף והשטיפה אני מעבירה אותו למסננת לכמה שעות טובות, כל המצים המרירים וצמיגיים שלו נפרדים ממנו בזמן הזה. תענוג.

IMG_6096_800x533

מה

IMG_6098_800x533

חציל עדיפות מסוג בלאדי גדול או שניים בינוניים קלויים , קלופים ומסוננים – לקצוץ עם סכין גדולה עדיף לקופיץ .

1 בצל אדום בינוני קלוף קצוץ לקוביות קטנטנות

1 עגבניות אדומה ובשלה קצוצה לקוביות קטנטנות, עם המיץ והזרעים

1 פילפל חריף קצוץ לקוביות קטנות

2 שיני שום מגוררות וקצוצות

מיץ לימון אחד גדול

1/2 כפית פפריקה

פפטרוזליה קצוצה

מלח

שמן זית

קוצצים את הכל ביחד ומערבבים היטב, מוסיפים את התבלינים ונותנים לסלט לנוח כשעה עד שטורפים אותו.

IMG_6119_800x533

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

IMG_6111_800x533

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה