הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 149

עוקבים: 204

החל מספטמבר 2012

IMG_6211_800x533

5 דקות הכנה, 15 דקות אפייה, 2 דקות הדבקה ויש לכם את הפלא הזה.

unnamed (1)_600x800

piaceri fondenti קוראים להן כלומר : ההנאות של החיים.

עוגיות חמאה קטנות, שעם המילוי הנפלא פשוט נמסות בפה.

לא מאמינים?

כנסו כנסו.

 IMG_6224_800x533

לכ-14 עוגיות כפולות

175 גרם חמאה רכה  רכה בחום החדר

4 כפות אבקתת סוכר (35 גרם )

כוס קמח + 1 כף (150 גרם)

3.5 כפות עמילן תירס (25 גרם)

3.5 כפות א. קקאו (30 גרם)

כף מים

גרידה מתפוז (לא חובה)

איך

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

במערבל  מיקסר ( או בקערה ידנית עם מטרף) מקציפים את החמאה ואבקת הסוכר, מוסיפים את הקמח וגרידת התפוז ואת העמילן תירס.

מערבבים היטב. זהו

מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן וזולפים עוגיות לתבנית המרופדת בנייר אפייה.

אני זילפתי עוגיות בקוטר של כ-3 ס״מ.

אפשר יותר גדולים, אבל אז צריך להוסיף עוד כמה דקות לאפייה .

לא כדאי יותר קטנים כי הן תייבשנה.

אופים בתנור שחומם מראש כ 15-20 דקות.

מוציאים ומניחים להצטנן לפחות 10 דקות.

לא לגעת , שלא יתפוררו.

IMG_6219_800x533 (1)

בינתיים מכינים את ממרח השוקולד :

משתמשים בנוטלה או ממרח שוקולד אחר (או כל ממרח אחר שאוהבים ) אני הכנתי ממרח שוקולד פשוט.

על בן מארי המסתי 50 גרם שוקולד.

לאחר שנמס הוספתי גדושה של חמאה שנמסה בתוך השוקולד.

מצננים מעט במקרר (לא להקריש רק להסמיך).

כשהעוגיות מצטננות מצפים פנים עוגית אחת עם שוקולד ומדביקים אליה עוגית שנייה.

שומרים במקרר.

בעצם לא, זה ייגמר עוד באותו יום.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכלונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

mks40awhcdooh4iqndw

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה