הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

    IMG_6358_800x602

אז שוב עוגת גבינה בשבועות?

לא .

אפשר להחליט שנפרדים מהתותים, שאלו ימיהם האחרונים בשווקים.

ועכשיו הם מתוקים באופן מושלם.

במחשבה שנייה, אפשר גם וגם .

למה לא? אפשר למשל :

עוגת גבינה בסקית מטורפת מסאן סבסטיאן

או העוגה היפהפיה והקלה גם היא עם תותים

עוגת מסקרפונה ותותים

או בכלל עוגת גבינה איטלקית שמכינים בחמש דקות

עוגת מסקרפונה איטלקית של אנה

בכל מקרה,

תותים ושוקולד – מכירים שילוב מנצח מזה?

אני לא.

5 דקות עבודה וקינוח נפלא, חגיגי ומלכותי מוצג על שולחן החג או כפינוק בכלל.

IMG_6348_800x531

מה

כוס טבעות שוקולד מריר

כ-20 תותים בינוניים יפים, מוצקים ושלמים , שטופים ועם הגבעול הירוק.

איך

מכינים מגש/תבנית עם נייר אפייה .

על בן מארי –  (סיר עם מים רותחים על להבת הכיריים ומעל הסיר מניחים קערת נירוסטה)  שמים את השוקולד ,וממיסים אותו באיטיות על האדים. חשוב שתחתית הקערה לא תיגע במים הרותחים.

אפשרי גם במקירוגל – פולסים קצרים של 10 שניות וערבוב, שוב 10 שניות וערבוב עד שהשוקולד נמס.

כשיש לנו שוקולד מומס מצד אחד , ותותים שטופים ויבשים מצד שני אנחנו מתחילים לטבול כל תות, כ 3/4 גובה בתוך השוקולד המומס.

תוך כדי טבילה, אוחזים ברעמה הירוקה של התות.

מניחים על נייר האפייה.

כך, עד שמסיימים את כל התותים.

מכניסים את התותים למקרר ל-5-10 דקות עד שהשוקולד מתקשה.

מגישים וטורפים בשמחה.

IMG_6353_800x533

האהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

IMG_6344_800x533

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה