הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 154

עוקבים: 206

החל מספטמבר 2012

IMG_6394_800x533

אין דרך לתאר את העוגה הזו:

מ ט ו ר ף !!!

אחרי שתטעמו מהעוגה הזו, לעולם, לעולם לא תוכלו לגעת בעוגות גבינה אחרות.

זה פשוט חלום.

הסוד מאחורי הפלא הזה , מתחיל בעושר תרתי משמע שיש בעוגה ומשלימה אותה, האפייה בחום גבוה , שמעניקה לעוגה מעטה חום ,קרמלי כמעט שרוף (אבל לא).

וכשאתה נוגס מהעוגה יש לך את הפנים הגבינתי הרך והנפלא לעומת המעטה הקרמלי העשיר והחום.

תענוג.

IMG_6397_800x533

והבונוס, 5 דקות הכנה , שעה אפייה וכל אחד ואחת יכולים.

אגב, נא לא להיבהל מכמויות הגבינה וכו׳ . אין צורך לאכול את כל העוגה, גם פרוסה אחת תהיה מספיקה :-)

יאללה , בואו נצא לדרך

IMG_6429_800x533

מה

1 ק״ג גבינת שמנת (אפשרי פילדלפיה)

7 ביצים שלמות

1 + 3/4 כוסות סוכר

1/4 כוס קמח

2 כוסות שמנת מתוקה.

לתבנית

חשוב לרפד תבנית עגולה עם 2 ניירות אפייה ולהצליב אותם (כמו בצילום) וזאת כדי ליצור שוליים גבוהים מאוד.

העוגה מאוד מאוד תופחת (ואחר כך יורדת).

unnamed (2)_800x600unnamed_800x600unnamed (3)_800x800

איך 

לחמם תנור ל- 200 מעלות. אני אפיתי באפייה רגילה (עליון תחתון) ולא בטורבו.

אפשרי להשתמש במיקסר , למי שאין ,שיטרוף בתוך קערה גדולה:

להוסיף גבינה + סוכר ולטרוף דקה או שתיים, עד שהסוכר נמס לתוך הגבינה.

להוסיף את הביצים, ביצה אחר ביצה, ולטרוף אותה לתוך התערובת, לאחד היטב.

להוסיף את הקמח. לטרוף שוב, שלא יהיו גושים.

להוסיף את השמנת המתוקה ולבחוש היטב.

עכשיו קיבלנו בלילה בנפח עצום ודלילה מאוד.

הכל בסדר. זה בדיוק מה שאנחנו רוצים.

למזוג את הבלילה לתוך התבנית עם ״כתר״ נייר האפייה ולהכניס באמצע התנור לבדיוק 1 שעה.

אם לקראת הסוף רואים שהעוגה נחרכת יותר מידי (אין כזה דבר יותר מידי , אבל …) אפשר להזדרז ולכסות, רק את החלק העליון בנייר אלומיניום (לא להדק, רק להניח ולסגור מיד את התנור).

לכבות את התנור , לפתוח מעט ולאפשר לעוגה להתחיל להצטנן.

לאחר שעה, להכניס למקרר ללילה. לכסות את העוגה שלא תספוג ריחות מקרר.

גם אם העוגה תיסדק במהלך האפייה, במקרר היא תתאחד ותהפוך לברבור יפהפה (ראה צילומים)

תהנו.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

IMG_6388_800x533

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה