הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 150

עוקבים: 205

החל מספטמבר 2012

IMG_5116 2_800x533

עשו לעצמכם טובה קטנה ותכינו את העוגיות האלה. 

זהו.

כל מילה תהיה פה מיותרת.

IMG_5128_800x533

יאללה, יוצאים לדרך:

2 כוסות + 1/3 שקדים טחונים דק (200 גרם)

1/2 כוס סוכר

3/4 כוס אבקת סוכר

2 כפות מיץ תפוז סחוט

גרידה מתפוז שלם

1/2 כפית אבקת אפייה

אם ניתן להשיג   3-4 תמצית טיפות שמן שקדים

חלבון מביצה אחת קטנה

IMG_5103_800x433

בקערה לשים את כל החומרים יחדיו למעט אבקת הסוכר.

מקבלים בצק נוח ונעים. מכסים ומשאירים בצד לנוח כ-20 דקות.

אם הבצק לח מוסיפים מעט שקדים אם הוא יבש מוסיפים מעט מיץ תפוזים .

בינתיים מדליקים את התנור על 150 מעלות.

מרפדים תבנית אפיה בנייר אפייה ומפזרים את אבקת הסוכר על משטח עבודה.

מגלגלים את הבצק לגליל שמנמן בקוטר של בעךר 4 ס״מ (תוך כדי גילגולו על אבקת הסוכר).

חותכים לחתיכות ברוחב של כ2-3 ס״מ ומגלגלים גם אותן באבקת הסוכר.

מכניסים כל חתיכה כזו בין האצבע לאצבע האמצעית (אמה) ומפתלים את הבצק לצורת s.

מאבקים שוב באבקת סוכר ואופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש.

מאבקים שוב באבקת סוכר,

מצננים ומתעלפים.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחרייי והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

IMG_5098_800x533

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה