הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 172

החל מספטמבר 2012

 IMG_1595_800x800

בבקשה אל תשאלו איזה מטבח אהוב עליי יותר האיטלקי או התאילנדי.

בבקשה…..

האמת היא שהאהבה לשניהם כמעט זהה עם עדיפות קלה לאיטלקי.

ככה אני אוהבת את המטבח של דרום מזרח אסיה.

קמבודיה, ויאטנאם וכמובן תאילנד.

בייבי.

אז הנה שילוב מטורף של אוהבי הנודלס וטעמי הקארי שייקח לכם 15 דקות במקסימום.

מוכנים?

יאללה.

IMG_1594_800x600

מה

1/2 ק״ג בשר בקר טחון טרי

250 גרם אטריות ראמן ,אטריות אורז רחבות או אפילו ספגטי איטלקי.

1 קופסת קרם קוקוס (קרם, קרם, קרם לא חלב קוקוס)

3 כפות קארי אדום תאילנדי

2 כפות שמן צמחי

צילי קצוץ (אופציונלי ייתכן שהחריפות בקארי מספיקה לכם)

2-3 שיני שום קצוצות דק

3 ס״מ ג׳ינג׳ר מגורר

מלח, פלפל

בצל ירוק קצוץ להגשה או עלי כוסברה טריים

אופציה : בוטנים מלוחים קצוצים

איך

הכי פשוט בעולם.

בווק או מחבת נוחה , על להבה גבוהה מאוד, להוסיף 2 כפות שמן קנולה ואת הבשר הטחון.

לטגן את הבשר תוך כדי פירורו לפירורים בערך 5-7 דקות עד שהבשר משחים וכל הנוזלים בו מתאדים.

להוסיף את הג׳ינג׳ר והשום , להנמיך להבה , לכסות ולבשל על להבה נמוכה נמוכה עוד 5  דקות.

בינתיים להרתיח את הנודלס ולסנן.

להוסיף לבשר קרם קוקוס, מעט ממי הפסטה ,מלח ופלפל.

לבשל עוד מספר דקות.

להוסיף את הנודלס המבושלים.

לערבב, לטעום, לתקן תיבול ולהוריד מהאש.

להוסיף בצל ירוק קצוץ שהוא לא רק לקישוט אלא מוסיף המון טעם או עלי כוסברה טריים.

ולעוף…..

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

IMG_1586_800x600

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה