הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 172

החל מספטמבר 2012

צ׳ילי קון קרנה עם שעועית אדומה ובשר טחון, פלפל צ׳יפוטלה חריף ומעושן ולאקסטרה טעם ועישון אני מוסיפה קבנוס קצוץ ושחום.

צ׳ילי קון קרנה עם שעועית אדומה ובשר טחון, פלפל צ׳יפוטלה חריף ומעושן ולאקסטרה טעם ועישון אני מוסיפה קבנוס קצוץ ושחום.

כשנופל עלינו הסתיו , אני מתחילה מיד לבשל מאכלים חורפיים וכבדים משהו, גם אם הטמפרטורות בחוץ גבוהות עדיין וגם אם  הדבר מחייב פעילות המזגן כמו בקיץ.

ככה זה עם הצ׳ילי קון קרנה שאני מכינה.

הוא חם ועשיר ומתבשל שעות על הכיריים או בתנור, והוא חריף במידה ומתובל במידה ולאקסטרה טעם וריח מעושן אני אוהבת להוסיף לו קבנוס פרוס דקיק ומטוגן.

בדרך כלל הצ׳ילי הולך פצצה עם אורז לבן , עם לחם טוב אבל הפעם החלטתי לשדך אותו לפסטה עבה מטוסקנה שנקראת פיצ׳י ומגלגלים אותה בידיים.

אפשר להוסיף לצ׳יתי כל סוג פסטה. כל מה שנדרש הוא לבשל את הפסטה שתי דקות ממה שנדרש ולהשלים את בישולן בתוך הצ׳ילי המוכן והלוהט.

הפסטה נותנת פייט נחמד בביסים מול השעועית והבשר הרכים.

תענוג.

אז בואו נלך אל הצ׳ילי שלי וספרו לי איך יצא לכם :

מה

200 גרם שעועית אדומה שהושרתה לילה קודם ובושלה מראש.

1/2 ק״ג בשר טחון טרי

1 בצל גדול קצוץ לקוביות

3 קבנוסים פרוסים דק דק

4-5 שיני שום קצוצות

1 כפית גדושה פפריקה מעושנת חריפה

1 כף פלפל צ׳יפוטלה (אם אין להוסיף עוד 1/2 כפית פפריקה מעושנת)

1  כפית זרעוני כמון שלמים

1 כף רסק עגבניות

שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

להגשה : כוסברה טרייה

IMG_0287_800x600

איך

בסיר רחב וכבד יש להוסיף את השמן , הבצל ולהתחיל לטגן עד הזהבה. להוסיף את השום ואת הקבנוס להמשיך לטגן.

להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר משחים. להוסיף את כל התבלינים ואת רסק העגבניות .

להוסיף מים רותחים ואת השעועית המבושלת.

להרתיח, להנמיך ולבשל כשלוש שעות עד שהתבשיל מסמיך ועשיר.

לטעום ולתקן תיבול בהתאם לטעם אישי.

להגיש אם כוסברה קצוצה טרייה ואורז לבן או לחם טוב.

מי אמר שאי אפשר להגיש את הצ׳ילי קון קרנה עם פסטה? זה מה שעשיתי. הגשתי עם פיצ׳י שזו פסטה עבה מטוסקנה

מי אמר שאי אפשר להגיש את הצ׳ילי קון קרנה עם פסטה? זה מה שעשיתי. הגשתי עם פיצ׳י שזו פסטה עבה מטוסקנה

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה