הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

IMG_0345_800x600

לא סוד שאני אוהבת אוהבת בצקים.

דיברנו על זה כמה פעמים.

אין מאכל אהוב עליי יותר בעולם מלחם. פוקאצ׳ה, לחמניה עם משהו, בגט, מאפה טוב.

מהמטבח הערבי- הטורקי אני הכי אוהבת את הלחמאג׳ון. בעצם זה שיבוש של המילה לחמא בעז׳ין.

כשלחמא בערבית – זה בשר

ועג׳ין – בצק.

ארוחת ערב עם מרק ולחמא ג׳ון מהיר על פיתה , סלט ירקות קצוץ וטחינה ואתם מסודרים.

כמונו.

יאללה בואו נצא לדרך.

IMG_0353_800x600

מה

5 פיתות גדולות פתוחות ל-10 עיגולים

1/2 ק״ג בשר טחון (אפשרי ורצוי עם שומן כבש או בשר טלה טחון)

2 עגבניות קצוצות ללא הגרעינים

3 כפות רכז רימונים או בלסמי מצומצם

2 כפות שמן זית (אם לא מוסיפים שומן כבש)

מלח, פלפל, שמן זית.

צ׳ילי (אופציונאלי)

פטרוזיליה קצוצה

צנוברים.

IMG_0333_800x600

איך

לחמם תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (אפייה ולא גריל) לפחות חצי שעה מראש. התנור חייב להיות חם-חם-חם.

ללוש את כל המרכיבים למעט הצנוברים.

לגלגל 10 קציצות שוות בגודלן , וכל קציצה לשטח על עיגול פיתה (חצי פיתה פתוחה).

חובה , חובה , חובה לשטח את הבשר דק דק דק כיוון שזמן הבישול מאוד קצר.

לפזר מעל צנוברים ולהזליף עוד טיפונת שמן זית.

לאפות בתנור החם מאוד כ- 10-12 דקות.

להגיש עם טחינה וסלט.

מעלף.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

IMG_0342_800x600

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה