הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 172

החל מספטמבר 2012

IMG_1192סיפרתי לכם על קציצוני הטונה שלי שתמיד מצילים אותי ? בכל מצב?

לא סיפרתי?

אהה…טוב,אספר.

פעם, לא זוכרת מתי, דקה לפני שהאורחים שלי הגיעו לארוחת ערב , נזכרתי שלא הכנתי שום נשנוש עם המשקה שלפני.

בכל זאת, אנשים מגיעים רעבים לארוחה, שותים כוסית משקה חריף על בטן ריקה. לא חכם. צריך לנשנש עם זה משהו קטן.

רצתי למזווה הוצאתי קופסת טונה, תוך כדי תנועה, קצצתי בצל אדום, בצל ירוק, צ׳ילי, לימון כבוש (שהוא פייבוריט שלי אתם כבר יודעים), כוסברה, מלחפלפל ,ביצה ומעט פירורי לחם.

הדלקתי מחבת , שמן , כדורונים קטנטנים והופ, תוך 5 דקות היה פלא.

אנד זה רסט איז היסטורי – כמו שאומרים.

לארוחת ערב, גדולים , קטנים, מנה ראשונה , ארוחה קלה, בסנדוויץ, לים ,

יו ניים איט – לאן ומתי ולכל מטרה שבא לכם – הכדורונים המדהימים הללו , שעשויים מכל מרכיבים בסיסיים ופשוטים – הם קסם.

פעם, אפילו החלטתי להגדיל אותם לקציצות ממש, הכנתי רוטב עגבניות סמיך וחריף והכנסתי אותם לתוכו ..בישלתי 10 דקות , והם השתדכו מדהים לאורז לבן.

גם לא אוהבי טונה נופלים שדודים לכדורונים האלה .

שוב אני חופרת…יאללה ,נצא לדרך.

IMG_4494_1600x1066

מה

לכ-25 כדורונים קטנים

2 קופסאות טונה משומרת (שמן , מים – מה שבא לכם) מפוררת דק דק

1/2 בצל אדום בינוני קצוץ דק דק

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק דק

מעט לימון כבוש קצוץ דק דק

צ׳ילי קצוץ דק

כוסברה/פטרוזיליה בערך 1/2 כוס קצוצה

ביצה אחת גדולה (או שתיים)

1/4 כוס פירורי לחם

מלח, פלפל.

ללוש היטב עד שכל החומרים מתאחדים, אם העיסה יבשה להוסיף מעט מים אם העיסה רטובה להוסיף מעט פירורי לחם.

בידיים רטובות ליצור כדורונים קטנטנים ולטגן בשמן חצי עמוק 2-3 דקות.

טעים פצצות.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

 

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה