הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

14523070_10202264332005811_2784012602959445870_n

תאילנד …

ארץ השמש הניצחית, הפירות העסיסיים והטרופיים, קרםקוקוס הורס וטפיוקה.

ומי שמפחד מטפיוקה שישתמש בקורנפלור. צעד צעד , לא מפחיד ובסוף – גם טעים פצצות.

נכון, האוכמניות אינן גדלות בתאינלד אבל המנגו וחלב הקוקוס – ממש כן.

יאללה , בואו נצא לדרך

מה

קופסת קרם קוקוס (קרם, קרם, קרם, לא מי-קוקוס, לא חלב-קוקוס אלא קרם קרם קרם ) הוא שמן יותר ,טעים יותר, סמיך יותר והוא נהדר פה.

מנגו גדול קצוץ לקוביות קטנות או 2 בינוניים.

קופסת אוכמניות קפואה (אני קניתי בשופרסל קטנטנות ונהדרות) בערך 300 גרם .

4-5 כפות גדושות סוכר

1 כף קורפלור או 5 כפות גדושות גרגרי טפיוקה

1.5 מים קרים.

איך

לתוך קערה להוסיף את האוכמניות הקפואות ולהפשיר אותן בחום החדר. להוסיף את הסוכר ולערבב בעדינות .

אין לרסק או למחוץ את האוכמניות.

בינתיים להרתיח כוס מים. לחצי הכוס הנוספת להוסיף את הקורפלור ,לבחוש היטב עד שאין יותר גושים וכשמים רותחים בסיר להוסיף את הקורנפלור.

לערבב במהירות, להרתיח וכשמסמיך –  להוריד מהאש.

לצנן היטב ולהוסיף לאוכמניות.

לנער את מיכל קרם הקוקוס היטב ולהוסיף לאוכמניות . לערבב היטב.

להוסיף מחצית מהמנגו החתוך.

לטעום ולהוסיף סוכר – לטעמכם.

אני הוספתי גם מעט ווניל – אופציונלי.

לצנן היטב .

בהגשה – להוסיף לכל מנה מעט מקוביות המנגו שנשאר ולקשט בעלי נענע ירוקים.

לשימוש בטפיוקה

להרתיח 3 כוסות מים ולהוסיף 5-6 כפות טפיוקה.

מבשלים בערך 10-14 דקות, תלוי בגודל הטפיוקה ועד שהיא מתחילה לאבד את הצבע הלבן שלה ומקבלת צבע שקוף.

לסנן בעדינות ולהוסיף לאוכמניות להמשיך את יתר הפעלות שפורטו למעלה.

תיהנו.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

14523070_10202264332005811_2784012602959445870_n

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה