הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 172

החל מספטמבר 2012

IMG_3418_800x533

בשתי גרסאות: לחובבי הבשר ולטבעונים

איך מאכל אחד יכול לדבר לשני קהלים שונים וקיצוניים כל כך ?

תיכף תיראו.

בואו נצא לדרך.

IMG_3385_800x395

מה

2 בצלים גדולים קצוצים דק

2 כוסות ירק קצוצים (פטרוזיליה, נענע, כוסברה, שמיר,מה שאוהבים)

1/2 כפית כורכום

מלח, פלפל שחור טרי

2 כוסות חומוס מבושל רך

1 כוס אורז פרסי

1.5 כוסות מים רותחים

1/2 ק״ג בשר טחון (בגרסה הטבעונית משמיטים את הבשר כמובן כל היתר אותו דבר בדיוק).

4-5 כפות שמן זית

1/2 כפית צ׳ילי

מעט לימון סחוט טרי.

IMG_3425_800x533

 

איך 

בסיר רחב ועמוק לחמם את השמן ולהוסיף את הבצל. לטגן עד שהבצל מזהיב עמוק עד כדי שחום, להוסיף את הבשר הטחון ולהמשיך לטגן עד שגם הבשר משחים .

להוסיף את האורז, תבלינים, חומוס ולערבב.

להוסיף את  הירק. (עד פה אפשר להכין ולהניח בצד עד לשלב האכילה) .

להוסיף את המים . להרתיח, להנמיך, לכסות ולבשל כ-15 דקות.

להשאיר את הסיר מכוסה עוד כ-10 דקות.

לפני ההגשה לאוורר את האורז עם מזלג.

שווה , שווה, שווה לטפטף מעל הכל כמה טיפות לימון , מוסיף המון.

 

עכשיו דמיינו קערה ענקית ומהבילה כזו ולידה סלט ערבי קצוץ דק דק……

IMG_3399_800x533

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

IMG_3406_800x533

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה