הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

IMG_3055_800x533

כן, ככה, הכי פשוט, הכי טעים.

יאללה בואו נצא לדרך.

מה

1 חציל בלאדי פרוס לפרוסות בעובי של 1 ס״מ

IMG_3005_800x533

למילוי

2 קישואים בינוניים

4 כפות גבינת פרמז׳ן/צפתית מלוחה מגוררת

1/2 ביצה טרופה

מעט מלח, פלפל שחור

עלי בזיליקום קצוצים .

IMG_3004_800x533IMG_3011_800x533

 לציפוי

ביצה טרופה עם 2 כפות מים

6-8 כפות פירורי פנקו או פירורי לחם עבים

IMG_3031_800x533

 איך 

מדליקים את התנור לחום של 200 מעלות.

ממליחים מעט את החצילים, מברישים אותם במעט שמן זית ואופים בתנור חם כ-20 דקות עד שהם משחימים .

מגררים את הקישואים על מגררת גסה בוזקים מעט מלח ומניחים בצד, לאחר 10 דקות סוחטים היטב.

מוסיפים ביצה קטנה, 4 כפות גבינת פקורינו או צפתית מלוחה, פלפל ואם יש צורך גם מעט מלח, גם עלי בזיליקום קרועים.

לוקחים שתי פרוסות חצילים קלויים וממלאים ביניהן חלק מהתערובת.

לטבול את סנדויץ החציל בביצה טרופה ואחכ בפנקו.

להחזיר לתבנית האפייה ולזלוף מעל הכל שמן זית.

לאפות בחום 200  מעלות עוד כ-20 דקות או עד שהחצילים זהובים.

זהו, תהנו.

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

IMG_3038 (1)_800x533

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה