הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

  164

לא מחדשת לכם כלום !!

אולי רק  סגנון הגשה  וההרכב העשיר והנהדר של המילוי והגבינות.

ושהם כאלו דקיקים,ויפים ואלגנטיים…..

יאללה בואו נצא לדרך.

מה

חבילת פילו מופשרות וחתוכה לריבועים בגודל של 15×15 ס״מ (הגודל לשיפוטכם).

חבילת קוטג׳ 9%

2 כפות קמח

3 ביצים

3 כוסות גבינה מגוררת מעורבת (צפתית מלוחה קשה, מוצרלה ופמרז׳ן או  כל גבינה שאתם אוהבים)

חבילת תרד שטופה, חלוטה במים רותחים, סחוטה וקצוצה.

טיפונת מלח, פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורר.

096

 

התערובת צריכה להיות ״יבשה״ מעט.

כל מנה נושאת 2 ריבועים . להניח אחד על השני ולשמן קלות רק את החלק העליון .

להניח כף גדושה במרכז ולפזר אותה מעט.

לקפל (כמו בתמונה ).

לשמן תבנית היטב ולהניח את מעטפות הפילו (אין צורך לשמן את תחתית המאפה כיוון שהתבנית משומנת ) יש לשמן את צלעות המעטפות בעדינות .

לאפות כ-20 דקות ב-180  מעלות או עד שהמאפים שחומים וקריספיים.

תהנו.

 

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

149

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה