טארט כנאפה תרד וגבינות

את שערות הקדאיף אנחנו מכירים בעיקר מהכנאפה בנצרת, עכו וחיפה. מזמן כבר אפשר למצוא אותן במחלקת הקפואים בכל סופר . אני אוהבת להשתמש בהן ולהכין מאכלים מתוקים ומלוחים, אני אוהבת לשחק איתן. פעם אני עוטפת פיסות דג מתובלות ואופה אותן (או מטגנת) ,פעם אני קולה אותן ומפזרת על היוגורט שלי עם דבש והפעם אני מכינה […]

בחורה עם מחשב נייד

טארט כנפה

את שערות הקדאיף אנחנו מכירים בעיקר מהכנאפה בנצרת, עכו וחיפה. מזמן כבר אפשר למצוא אותן במחלקת הקפואים בכל סופר .

אני אוהבת להשתמש בהן ולהכין מאכלים מתוקים ומלוחים, אני אוהבת לשחק איתן. פעם אני עוטפת פיסות דג מתובלות ואופה אותן (או מטגנת) ,פעם אני קולה אותן ומפזרת על היוגורט שלי עם דבש והפעם אני מכינה מהן תחתית לטארט תרד וגבינה.

הכנת השערות ממש קלה ולא ארוכה ומייגעת כמו תחתית של טארטים שונים (בצק פריך, אפייה עוורת, מריחת חלבונים ושוב אפייה…).

טארט קדאיף עם גבינות ותרד 

מה ?

חצי חבילת שערות קדאיף מופשרות ומופרדות

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם גבינה בולגרית / צפתית יבשה

3 כפות פרמז'ן מגורר

1 שמנת או יוגורט

2 ביצים

חבילת תרד עלים חלוטה,סחוטה וקצוצה

חצי כפית מלח ופלפל.

מעט אגוז מוסקט.

איך:

מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת מפרידים היטב את כל השערות ודואגים שהן תהיינה עטופות בחמאה.

מרפדים תחתית של פאי מתפרק בשערות הקדאיף (אפשרי גם את הדפנות) משאירים מעט שערות לפיזור מעל הטארט. שכבת הקדאיף צריכה להיות דקה אך שמספיק לכסות את תחתית התבנית.

מערבבים את הגבינות ,התרד והתבלינים וממלאים את הטארט.

מפזרים מעל את שערות הקדאיף שהשארנו מקודם ואופים בחום 180 מעלות כארבעים דקות.

מחכים לפחות שעה עד שהטארט מתקרר.

 

אהבתם את המתכון? אשמח מאוד אם תלחצו על הכפתור "עקוב אחריי" למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל.