הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

טארט כנפה

את שערות הקדאיף אנחנו מכירים בעיקר מהכנאפה בנצרת, עכו וחיפה. מזמן כבר אפשר למצוא אותן במחלקת הקפואים בכל סופר .

אני אוהבת להשתמש בהן ולהכין מאכלים מתוקים ומלוחים, אני אוהבת לשחק איתן. פעם אני עוטפת פיסות דג מתובלות ואופה אותן (או מטגנת) ,פעם אני קולה אותן ומפזרת על היוגורט שלי עם דבש והפעם אני מכינה מהן תחתית לטארט תרד וגבינה.

הכנת השערות ממש קלה ולא ארוכה ומייגעת כמו תחתית של טארטים שונים (בצק פריך, אפייה עוורת, מריחת חלבונים ושוב אפייה…).

טארט קדאיף עם גבינות ותרד 

מה ?

חצי חבילת שערות קדאיף מופשרות ומופרדות

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם גבינה בולגרית / צפתית יבשה

3 כפות פרמז’ן מגורר

1 שמנת או יוגורט

2 ביצים

חבילת תרד עלים חלוטה,סחוטה וקצוצה

חצי כפית מלח ופלפל.

מעט אגוז מוסקט.

איך:

מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת מפרידים היטב את כל השערות ודואגים שהן תהיינה עטופות בחמאה.

מרפדים תחתית של פאי מתפרק בשערות הקדאיף (אפשרי גם את הדפנות) משאירים מעט שערות לפיזור מעל הטארט. שכבת הקדאיף צריכה להיות דקה אך שמספיק לכסות את תחתית התבנית.

מערבבים את הגבינות ,התרד והתבלינים וממלאים את הטארט.

מפזרים מעל את שערות הקדאיף שהשארנו מקודם ואופים בחום 180 מעלות כארבעים דקות.

מחכים לפחות שעה עד שהטארט מתקרר.

 

אהבתם את המתכון? אשמח מאוד אם תלחצו על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל.

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה