הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

   063

מרוקאים אוכלים המון קציצות. דגים, עופות,בשר, הודו,סדרינים, תפוחי אדמה. המון קציצות במטבח המרוקאי.

אני מרוקאית.

גם אצלי אוכלים ה מ ו ן קציצות.

מכל הסוגים.

אבל בואו נחשוב רגע, למה לא?

קציצות הן מאכל מהיר מאוד, אפשר לשלב בהן ירקות ועשבי תיבול – ואפילו סרבני ירקות כילדים לא יבחינו.

אפשר לשלב בתוכם עשבי תיבול וירקות שקצת התעייפו במקרר – ואפילו הקצוצות לא יבחינו.

הן טעימות מטוגנות, מבושלות, אפויות, עם רוטב, בלי רוטב.

קיצר…..

קציצות זה סבבה.

אבל אם תיקחו פרגית טחונה ,עדיף טחינה גסה (כלומר טחינה פעם אחת ולא פעמיים _ לא קריטי) ואם תדאגו שתהיה לכם בבית מחית קארי תאילנדית אדומה (זהירות היא גם חריפה), תעופו לבנקוק.

מבטיחה.

רוצים לדעת איך?

בואו איתי

038

מה

1/2 ק”ג בשר פרגיות טחון גס (פעם אחת)

5 גבעולי בצל ירוק קצוץ

חופן גדול של כוסברה קצוצה

2 כפות ממרח קארי תאילנדי (אני מכינה בבית אבל אפשר למצוא בכל סופר)

כפית סוכר

3 כפות רוטב דגים (אפשר להחליף בסויה)

טבעות צ’ילי אדום (אופציונאלי)

חצי בצל סגול קצוץ לקוביות

3 כפות פירורי לחם

ביצה

3 כפות מים

גרידה מלימון אחד צהוב.

053

איך ?

פשוט לערבב הכל וללוש היטב עד שהמרכיבים מתחברים ונעשים חברים טובים טובים וקרובים.

ליצור ,בערך 25 קציצות, לשטח מעט ולטגן על להבה בינונית בחום בינוני במחבת נון-סטיק.

שתי כפות שמן בכל סיבוב טיגון מספיקות בהחלט, עד שמשחימות היטב משני הצדדים (בערך 2-3 דקות מכל צד).

לאכול ו…לעוף לתאילנד.

סוואדיקה.

  066

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

  068

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה