הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

  IMG_9553

יש לי חברה , קוראים לה גלית .

אני מאוד אוהבת אותה.

היא אוהבת טירמיסו אבל לא אוכלת אותו בגלל הביצים הנאות שבו. 

מחר היא מגיעה לארוחת ערב איטקלית וכל כך בא לי שגם היא תאכל טירמיסו. 

אז שיניתי את המתכון הקלאסי (שאני עושה שנים ושכולם עפים עליו) ויתרתי על הביצים  וכמות ההקצפות הצטמצמה לאחת בלבד, דבר שמפשט ומקצר את התהליך ממש. 

ומכיוון שאני אוהבת לשחק עם נוטלה (וכבר שיחקתי עם נוטלה כמה פעמים ויצא לא רע  למשל : פאי נוטלה משלושה מרכיבים בלבד ו-

לביבות בננה ונוטלה הורסות )

אז גם הפעם הוספתי נוטלה. שיהיה.  

כמה רע זה יכול להיות? 

לא רע בכלל.

טירמיסו ב-5 דקות עבודה והקצפה אחת.

  

054

מה 

חבילת ביסקוטי

כוס אספרסו או קפה חזק מאוד

קופסת גבינת מסקרפונה

חבילה וחצי של שמנת מתוקה  38%

4 כפות גדושות מאוד של נוטלה 

איך

פשוט עד כדי מבוכה:

להכניס את כל החומרים למיקסר עם וו הקצפה ופשוט להקציף לקצף יציב והומגני. 

כדאי לטעום ולהחליט אם רוצים להוסיף עוד נוטלה , לי זה טעים כך ומספיק מתוק.

אם לא , להוסיף עוד כף נוטלה.  

טובלים את הבסקוטי ,משני צדדיו, בקפה ומסדרים בתוך תבנית (עדיף מרובעת ועמוקה) בשורות צפופות.  

מורחים מעל מחצית מהקרם.  

חוזרים על פעולת הביסקוטי ומסדרים עוד שכבה מעל ה קרם. 

מורחים את יתרת הקרם מעל.

לפני ההגשה מנפים מעל מעט קקאו ומגישים. 

(מומלץ לקרר את הטירמיסו לפחות 6 שעות במקרר עדיף לילה שלם). 

רעיון הגשה מעט אחר

להכניס את הקרם לתוך שקית זילוף עם צנתר . לסדר את הבישקוטי בזוגות , אחד על השני ולהזליף קרם בין שתי השכבות (כמו בצילום). 

 IMG_9553

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים יגיעו אליכם ישירות – בלי “חפירות” בלי פרסומות. מתכונים נטו.  

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

   088

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה