הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

156

את מאפה התפוחים הזה, עושים בצ’יק צ’ק מבלי שנדרשת כל מיומנות, כלים מיוחדים, מיקסרים או מערבלים למיניהם.

כלום. 4 מרכיבים, 10 דקות ו-45 דקות בתנור. ואז מתקבל הפלא הזה : מאפה תפוחים, פריך, זהוב נפלא.

בתוספת של רוטב שוקולד, גלידה או אבקת סוכר זו בהחלט מנת קינוח מכובדת ומרשימה. יאללה, נצא לדרך.

 

26

מה

5 תפוחי עץ גראנד סמית (גם פינק ליידי יתאימו).

10 כפות פנקו לבן

100 גרם חמאה מומסת

5 כפות סוכר .

1. לקלוף את תפוחי העץ ולרוקן את הליבה (ליצור חור במרכז התפוח) , להניח בקערה עם מים קרים ומעט מיץ לימון למניעת השחרה.

2. לחמם תנור ל-180 מעלות ולרפד תבנית אפייה עם נייר אפייה.

3. לערבב את הפנקו ואת הסוכר יחדיו.

4. פורסים כל תפוח  לרוחב לפרוסות לא עבות במיוחד . סה”כ מכל תפוח יתקבלו 6 פרוסות .

5. טובלים כל פרוסת תפוח בחמאה המומסת ומניחים על נייר האפייה, מפזרים מעל כף פנקו מעורבב בסוכר.

6. טובלים פרוסה שנייה (הבאה בתור בחיתוך) מניחים, מפזרים שוב כף פנקו-סוכר וכן הלאה עד שמקבלים “מגדל” תפוחי עץ.

7. מגלגלים את המגדל בתוך קערת הפנקו ומחזירים לתבנית.

8. מטפטפים מעל המגדל כף חמאה מומסת. כך עושים עם יתר התפוחים.

3546

 

אפשרי לאפות את התפוחים בתוך קוקוט (כלי לסופלה) אבל אז המאפה נמוך יותר וייבנה מחצי תפוח בלבד. לשמן בחמאה מומסת את הקוקוט ולבנות את המגדל כפי שהוסבר רק עם חצי תפוח.

מכניסים לאפייה למשך 45 דקות מקבלים שכבות תפוחי עץ עם פנקו קריספי וזהוב טעים וריחני.

אפשרי להוסיף שוקולד מומס, אבקת סוכר , גלידה או סתם לאכול את זה חם או בטמפרטורת החדר. תהנו .

127

הערה ייתכן מצב בו המגדל “יקרוס” לרוחב , שהוא מראה מקסים בעיניי. אל תתאמצו ליישר אותו. 

19

 אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל? מבטיחה –  בלי חפירות, בלי פרסומות, רק מתכונים נטו.

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

 

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה