הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 170

החל מספטמבר 2012

1

בעצם מדובר ברושתי.

לביבת תפוחי האדמה השווייצרית הכי טעימה בעולם.

 

אפשרי להכין אותן כלביבות קטנות או כאחת גדולה. ההסברים בהמשך.

אם תעקבו אחר ההוראות – הפשוטות –  מובטחות לכם לביבות תפו”א נפלאות, רכות רכות מבפנים ושחומות ומתפצחות מבחוץ. 

מה

2 תפו”א אדומים בינוניים קלופים ומגוררים גס.

מלח, פלפל.

כף קמח.

4 כפות שמן קנולה.

אפציונלי: אורגנו מיובש.

ממליחים את תפו”א המגוררים ומניחים במסננת במשך כחמש דקות.

סוחטים  היטב . בשום פנים ואופן אין לשטוף את העמילן מהם.

מוסיפים לתפוחי האדמה מעט פלפל שחור גרוס טרי ומעט אורגנו מיובש.

מפזרים מעל כף קמח ומערבבים.

מחממים מחבת טפלון  ומוסיפים 2 כפות שמן קנולה. להבה בינונית-נמוכה.

יוצרים בידיים כדורים בגודל בינוני ודוחסים היטב, משטחים ביד ומניחים בזהירות בתוך השמן הרותח.

 מטגנים כל צד כ 3-4 דקות והופכים.

אם רוצים לביבה אחת גדולה:

משמיטים את הקמח.

למחבת טפלון מוסיפים 2 כפות שמן קנולה ומשטחים את תערובת תפו”א הסחוטים על תחתית המחבת . יש ליצור תחתית של לא יותר מ -1 ס”מ עובי.

מטגנים על אש גבוהה בינונית 3-4 דקות ובודקים את התחתית השחומה.

הופכים על צלחת . מוסיפים למחבת עוד 2 כפות שמן קנולה ומחזירים את הלביבה לטיגון בצד שני

 ניתן להכין את הרושתי /לביבות לפני הארוחה ולחמם אותן בתנור חם כ 2-3 דקות. 

6

אהבתם את המתכון ? אז מה איכפת לכם ללחוץ על הכפתור “עקוב אחריי” למעלה בצד שמאל והמתכונים החדשים יגיעו ישירות אליכם במייל? מבטיחה –  בלי חפירות, בלי פרסומות, רק מתכונים נטו.

בקרו אותנו בפייסבוק    הסדנאות של פאני

עוד מהבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

תצוגה מקדימה

מרק המשי של אמא שלי- חרירה

  מרק חרירה אכלנו רק בימי שישי בערב. זהו מרק ששמור לשבתות. לא אוכלים חרירה באמצע השבוע. בכלל, היתה חלוקה מאוד...

תצוגה מקדימה

הקציצות שלי.

מי לא אוהב קציצות ? שיקום. איזה דבר טעים זה קציצות . תמיד כשאין לי רעיון מה לבשל אני עושה קציצות. כי זה קל, מהיר ויש מליון מתכונים לקציצות. למשל, אחרי שבת שבה זללנו...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

צלעות טלה בפסטו מיוחד,שומרים צעירים וציר טלה

בואו נתחיל מהסוף. ובסוף :  בתוך מחבת נחושת רחבה ורוחשת, נמוכת שוליים ובוהקת בניקיונה, שכבו צלעות הטלה: קטנות, שחומות, פריכות ומזוגגות מבחוץ ,ורודות ומתמסרות מבפנים, מצופות ברוטב ענברי שהסמיך. ביניהן, הצטופפו בחינניות,...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה