בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד
עדכונים:
פוסטים: 166
עוקבים: 215
החל מספטמבר 2012
אני מתבוננת בתמונתה: אישה צעירה, מאופרת ומטופחת לבושה בגופיה, מצטלמת בסלפי, מחזיקה "חמסה" בעברית. נראה שהיא ביקשה לחיות חיים משוחררים, חופשיים ומודרניים. האם יש לכך קשר לרצח?...
נוטלה זה הגילטי פלז’ר שלי. אפשר פתאום למצוא אותי ליד ארון המזווה עם כף גדולה חופרת עמוק בצנצנת הענקית של נוטלה ופשוט זוללת. חולה על נוטלה. כל הטרום-חנוכה הזה מכניס אותי למצב רוח של טיגון לביבות ובכל שנה, אני מתאמנת בלמצוא טעמים חדשים. לפני שבועיים הכנתי לביבות ריקוטה מתוקות עם צימוקים ואהבתי ...
אני לא משתגעת על בטטה. זה לא ירק שמלהיב אותי או מצית את דמיוני. תנו לי כרוב, כרובית, חציל. תנו לי קישוא, מנגולד. אבל אני מאוד אוהבת לכרסם בטטה מתוקה כמו גזר. טרייה לגמרי. זה טעים. נסו. כדאי לכם. החבר’ה מסביבי מאוד אוהבים בטטה אז שאני לא אשמח אותן? כך, בכל חנוכה – ליד כל ...
ריקוטה שנזנחה, קליפת תפוז, כמה צימוקים ויאללה….לביבה חמה ומתוקה. הכי טוב. הכי מתאים ללביבות האלה היא הריקוטה. לביבות ריקוטה בשנייה עם צימוקים אוזבקיים. למי איכפת שזה מטוגן בשמן? כמה פעמים בשנה יש חנוכה? לביבות ריקוטה מטוגנות, מטריפות עם צימוקים אוזבקיים או כל צימוק אחר שאתם אוהבים. יאלללה…..יוצאים לדרך. קופסת ריקוטה מנוקזת...
מה זה פיוז’ן? כשלוקחים מאכל מתרבות אחת ומבשלים אותו בטכניקה מתרבות אחרת . למשל , הגולש הזה ,שהוא מאכל הונגרי לגמרי שמתבשל שעות על אש קטנה, לובש פה טעמים אחרים לגמרי , אסיאתיים , כולל חלב קוקוס וכוסברה. איך יצא אתם שואלים? מטריף. והבטטות….מתבשלות כל כך יפה בתוכו , סופגות את הטעמים ומשתלבות בהם , ...
אני עצובה.אני מדוכדכת ואני מתוסכלת. ישראל עוברת תקופה רעה, קשה. טרור בכל מקום - על כל אחד. סכסוכים בלתי פוסקים בין שמאל לימין, ערבים ויהודים , חרדים וחילוניים ונראה שאין תקווה לכלום. אני מסתכלת בייאוש אחורה ושואלת : איפה טעינו? איפה עם הנצח? עם הספר? העם שהנחיל לעולם את עקרונות המוסר והצדק? מה נהיה מאיתנו? ...
חכו….אל תדפדפו למתכונים הבאים…..יש גם אופציית אפייה…. עכשיו אפשר להתחיל הפוסט הזה שוכב בטיוטות שלי מאז שחזרתי מספרד לפני כחודש. בעצם מדובר במיני תחקיר על מהו הצ’ורוס הספרדי. מכיוון שבחנוכה עסקינן, רק טבעי שהצ’ורוס ימצא את מקומו, המכובד, בין כל שאר המטוגנים. כדאי שתדעו כבר בהתחלה: בספרד יש המון מתכונים לצ’ורוס....