הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 149

עוקבים: 205

החל מספטמבר 2012

    ארכיון למרץ, 2015

  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    שיר פרידה לחמץ או פטוצ'יני עם פטריות

    תצוגה מקדימה

    FETTUCCINE CON FUNGHI אין משהו בעולם שאני אוהבת יותר מפחממות ובראשן הלחם והפסטה. מכורה . מודה . בכלל, פסטה היא אחד מהמאכלים האהובים בעולם על כולם, ילדים ומבוגרים . בבית, אני מכינה פסטה מקמח דורום וביצים, בעיקר פטוצ’יני, טלייטלה ופפרדלה. כשיש לי זמן אני גם מכינה פרפאלה , ריגטוני, מקרוני וספגטי. מהיריעות השטוחות אני מכינה ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    הטובה מכולן - עוגת אגוזים לפסח

    תצוגה מקדימה

    שמחה רבה – אביב הגיע פסח בא. חברה שלי ,שאני מאוד אוהבת, מגיעה לבקר מהמושב. בכל פעם שהיא מגיעה היא סוחבת איתה שקים ענקיים של פומלות, אבוקדו נהדר,קלמנטינות ובחודשים האחרונים גם פקאנים. פקאנים טריים,טעימים שגדלו בטבע הפראי מבלי שיד אדם מחבלת נגעה בהן. בתוך קערה, ליד הכיור עומדות ערימות ערימות של פקאנים ואני מוצאת את ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    ברוסקטה - מלכת המטבח האיטלקי

    תצוגה מקדימה

    לכל מטבח יש את הפטנטים שלו, ההתפתחויות הטבעיות שלו, המאכלים ושיטות הבישול שמכתיבים לו מזג האויר והתנאים הגיאוגרפיים. זה לא סתם שבמערב אירופה ומרכזה ממעטים לאכול סלטים קרים ומתמקדים בעיקר במאכלים עתירי שומן ופחמימות הדרושות לשמור על חום הגוף באקלים קר. במדינות הים התיכון מרבים לאכול ירקות, גבינות לבנות ויוגורטים שהם קלים...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    קציצות הקסם - מנגולד

    תצוגה מקדימה

    מנגולד או סלק עלים הוא ירק נפלא. לא פחות. הערך התזונתי  שלו גבוה מאוד בויטמינים ,מינרלים וסיבים תזונתיים. גם הערכים הקלוריים שלו נמוכים מאוד. אין לו טעם דומיננטי תוקפני והוא משתלב נהדר בפשטידות עם גבינות או בשר, במרקים וגם בתבשילי ירקות או בשר. המרוקאים מבשלים את גבעוליו עם עוף, כורכום ולימון. או עם קציצות בשר. ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    מוקפץ פושטי וקציצות עוף צרובות

    תצוגה מקדימה

      מעבר לטעם הנפלא, הצבעוניות המהממת והטעמים האקזוטיים שהביא אלינו המטבח האסייתי , הוא גם הביא שלל סגנונות בישול. רובם המכריע בריאים וחכמים, בדרך כלל גם לא עתירי שומן ואפילו דיאטטים.  (נשאיר את האגרול בצד :-) ,שאגב אם מכינים נכון ומטגנים חכם אז גם הוא נסבל מבחינת הערך הקלורי).   יש את שיטת האידוי שהיא בריאה ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years
  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    פאי רועים - שפרד'ס פאי

    תצוגה מקדימה

    פאי רועים זה מאכל אנגלי מקסים. ולאנגלים כידוע אין מטבח מי-יודע-מה. שילוב של בשר טחון ברוטב נפלא עם פירה תפו”א שביחד, כתבשיל שכבות הוא טעים ומעניין. אפשר לאפות אותו בתבנית אחת גדולה או בתבניות אישיות .   לשכבת הבשר 1/2 ק”ג בשר בקר טחון בצל גדול קצוץ 4 שיני שום קצוצות 2 כפות רסק עגבניות ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה