הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 155

עוקבים: 206

החל מספטמבר 2012

    ארכיון לדצמבר, 2014

  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    בילאדי בילאדי - קישואים בלאדי בסגנון בלאדי

    תצוגה מקדימה

    היינו בנצרת בשבת, אחרי הכריסטמס.חלק עיקרי בטיול כמובן, מוקדש לעיר העתיקה בכלל ולשוק בפרט.שוק הירקות נמצא ליד המסגד הלבן , שהוא כנראה המסגד העתיק ביותר בנצרת. בשוק הירקות אפשר למצוא כל מיני עשבים ושורשים שהנצרתים מלקטים מהגבעות (עכוב למשל ), יש תרד ערבי קטן מריר וירוק , חצילים מהממים וקישואים קטנטנים  וטריים שאני לא עומדת ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    אין הרבה דגים בים

    תצוגה מקדימה

    מאז שעברנו ליפו , עלו באופן  ניכר מספר ארוחות הערב שכוללות דגים. בין המתכונים האהובים עלינו הוא קציצות דגים (או קבאב דגים). בעיניי, ההבדל  הבסיסי,בין קציצות דגים לקבאב דגים הוא פשוט, לקציצות אני נוטה להוסיף ביצה ופירורי לחם (או פנקו)  התוספת הזו עושה את הקציצות רכות יותר והן מתמסרות בכיף לתוך רוטב טעים או אפילו מטוגנות ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    טארט כנאפה תרד וגבינות

    תצוגה מקדימה

    את שערות הקדאיף אנחנו מכירים בעיקר מהכנאפה בנצרת, עכו וחיפה. מזמן כבר אפשר למצוא אותן במחלקת הקפואים בכל סופר . אני אוהבת להשתמש בהן ולהכין מאכלים מתוקים ומלוחים, אני אוהבת לשחק איתן. פעם אני עוטפת פיסות דג מתובלות ואופה אותן (או מטגנת) ,פעם אני קולה אותן ומפזרת על היוגורט שלי עם דבש והפעם אני מכינה ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה