הבלוג של פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

fannyrothstein

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי... +עוד

בסוף .....רוצים אוכל של בית. עורכת דין, מגשרת, מבשלת, מפנקת.. בסדר הפוך :-) מסרבת להשתמש באבקות למיניהם, רטבים מוכנים וכל ה.... הזה. טבעי, טבעי, טבעי והכי HOMEMADE שאפשר. מפעילה סדנאות בישול איטלקי. מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי וגם בדף "הסדנאות של פאני" .

עדכונים:

פוסטים: 149

עוקבים: 203

החל מספטמבר 2012

    ארכיון לספטמבר, 2014

  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    הבוכרים קוראים לו "באחש".....

    תצוגה מקדימה

    לא יכולה בלי הקופיץ שלי.   לא יודעת מה איתכם, אני שונאת לקנות מאכלים  או רכיבים מוכנים, מתועשים,  אני יודעת שיותר קל לקנות גרגרי חומוס בקופסת שימורים , או חומוס מבושל קפוא, אבל לא מצליחה . יותר פשוט לי לקנות חומוס יבש, להשרות לילה ולבשל למחרת כמה שעות על האש (בלי סודה לשתיה !! ראו ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years
  • פאני רוטשטיין - Fanny Rothstein

    "חצ'אפורי" באווירה ים תיכונית או סירת בצק מעלפת (פוסט מהמלחמה שקפא משוםמה )

    תצוגה מקדימה

    אין כמו בצק חם, מהביל שיוצא מהתנור כדי לנחם ולהתנתק לכמה רגעים מכל הטילים שעפים בשבוע האחרון. חצ’פורי הוא מאכל גרוזיני מפורסם. זו סירת בצק שמרים שממלאים אותה בגבינות ומעל  שופכים ביצת עין. אני – כמו ששמתם לב- מאוד אוהבת מאפים ,גבינות וביצים – כך שאני מאוד אוהבת חצ’פורי. על מנת לשדרג לארוחת ערב, לקרניבורים ...

    תגובות

    פורסם לפני 3 years

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר