הבלוג של איבי - הרואה בקלפים

איבי

נעים מאד, אני איבי ואני קוראת בקלפים. ילידת 1971 וכל חיי אני בודקת איך אני יכולה לשפר את עצמי. חיי הם תהליך מתמשך של לימוד, אושר, שמחה, התפתחות, נתינה ואהבה. עוד משחר ילדותי ידעתי דברים שלא יכולתי להסביר אותם. מגיל 15 אני... +עוד

נעים מאד, אני איבי ואני קוראת בקלפים. ילידת 1971 וכל חיי אני בודקת איך אני יכולה לשפר את עצמי. חיי הם תהליך מתמשך של לימוד, אושר, שמחה, התפתחות, נתינה ואהבה. עוד משחר ילדותי ידעתי דברים שלא יכולתי להסביר אותם. מגיל 15 אני בתחום המחשבים, במהלך השנים עבדתי במספר ארגונים גדולים ולשמחתי תמיד הייתי מוקד עלייה לרגל – אנשים תמיד חיפשו את קרבתי כדי לדבר, לספר, לשתף ולקבל עצות טובות. לפני שנים רבות הגעתי ללימודי קריאה בקלפי טארוט וכל השאר היסטוריה. עד שהגעתי ללימודי קריאה בקלפים ומאז, למדתי מגוון נושאים ובהם גרפולוגיה ונומרולוגיה, התפתחות אישית ומודעות. במהלך השנים יצרתי מודל ייחודי של פתיחה בטארוט, הנעזר בקלפים על מנת לבחון מצבים, לנתח אותם כך שאוכל לייעץ ולתת לאנשים הכוונה. לעשות את הדבר הנכון, אמור להיות קל. אם לא קל לכם, תנו לי לעזור לכם. מחכה לך, איבי www.evy.co.il

עדכונים:

פוסטים: 172

החל ממאי 2011

קישריה – הרצל 12, תל אביב

גילוי נאות, הייתי מוזמנת באירוע

בזמן האחרון היקום מזמן לי אנשים שהולכים אחרי החלומות שלהם ואני בהחלט מבינה רמזים…

יוספה (טבחית וקונדיטורית) וניסים (מעצב גרפי) הם מהקריות במקור, שם יוספה הכינה קישים וניסים היה השליח…

התחשק להם ללכת על החלום שלהם והם אספו את המשפחה ועברו למרכז.

הסניף הראשון נפתח בגבעתיים ובעקבות ההצלחה, נפתח סניף נוסף בהרצל בתל אביב.

בקישריה ניתן לבחור קישים בארבע גדלים:

מיני קיש (9 ₪)

קיש אישי (29 ₪)

קיש בינוני לשניים שלושה אנשים (62 ₪)

קיש גדול (98 ₪)

יש למעלה מ – 50 סוגים של קישים.

ובנוסף, הם מוכנים לזרום עם ההמצאות של הלקוחות שאת הגישה הזו אני אוהבת עד מאד.

ניסים בכלל הוא קופירייטר חבוי, והוא המציא ז’רגון שלם בקישריה.

אם זה המהממת, זו ארוחת צהריים עסקית, הכוללת: קיש אישי + סלט קטן + שתייה קלה או חמה.

וכל המהממת הזו ב – 39 ₪, גם במשלוחים.

הקטע בקישריה הוא הטריות, הכל נעשה בכל בוקר, אם זה קליית הירקות ואם זה הכנת הקלתיות.

אופים מראש באפייה עיוורת (חצי אפייה), את הקישים בבוקר ומול עיני הלקוח מרכיבים את הקיש ואופים במקום.

אני באופן אישי החלטתי החלטה מנהלתית לא לטעום הכל כי קיש ועוד קיש ועוד קיש זה כבר מלא קישקיש.

האמת, כל הקישים טעימים, כמו בורקס שהוא טרי, אין באמת טעם לא מוצלח בקיש טרי שנאפה על המקום.

אני ביקשתי אם אפשר להכין לי מיני קיש אחד, רק עם גבינות וכמובן שאותו אהבתי הכי :-)

גבינת הרוקפור הורגשה כמו שאני אוהבת.

עוד טעם מאד מיוחד שאהבתי היה הבטטה, צ’ילי וקוקוס, השילוב בין המתיקות לחריפות העדינה וההפתעה של הקוקוס, הביא טעמים מאד מעניינים ומיוחדים.

גם אהבתי את המנגולד, תרד ורוקפור, גיליתי שאני אוהבת אקשן בקיש שלי ומעט חריפות כיפית.

גם קישים מתוקים יש.

החברה השתגעו על קיש נוגט, שוקולד לבן ודובדבן אמרנה.

אני אהבתי מאד את הטריקולד, נוגט, שוקולד מריר, שוקולד לבן וגם פירורי עוגיות קינמון שמכינים גם אותן במקום.

היו עוד קישים מלוחים ומתוקים שאותם לא טעמתי, אבל האנשים מסביב אהבו.

אני מאד אהבתי את הקונספט החדש שפותח לכבוד שבועות, אבל הוא כאן כדי להישאר :-)

תקיש בעצמך, מגיעים למקום ומקבלים:

קלתית שנאפתה בחצי אפייה.

קופסה מחולקת ל – 3 חלקים, 2 ירקות ואחד גבינה.

שק זילוף מלא רויאל (נוזל הקיש)

מרכיבים לבד בבית את הקיש ואופים, ככה הקיש הוא הכי טעים והכי טרי.

התענוג עולה בהתאמה לקיש בינוני (62 ₪).

עוד יש גם את הקיש גד, בכל קנייה מעל 100 ₪, מקבלים כרטיס גירוד וכל כרטיס זוכה, כבר אמרתי שניסים הוא קופירייטר ? :-)

כשסיפרתי לחברה על הערב, ישר נשאלתי, הולכים ?

ועניתי ברור, אני כבר חושבת על איזה קיש אני ארכיב לבד…

תודה ליוספה, ניסים ולצוות הקישריה, על האירוח הכיפי, הביתי, החם, הנדיב ומכל הלב.

תודה


האתר שלי: www.evy.co.il

עוד מהבלוג של איבי - הרואה בקלפים

30 קילו פחות

כן, זה הגיע, זה לקח זמן, אבל הגעתי לזה, אני 30 ק"ג פחות. אם היו אומרים לי לפני 11 חודשים שאני אתמיד, ארזה, אתמיד, אלך, אתמיד, אתמיד, אתמיד, לא הייתי מאמינה על עצמי. עברתי תהליך של שינוי. כל חיי אני עוברת תהליכים של שינוי. היה לי...

תצוגה מקדימה

לזייף או לא לזייף ? זו השאלה

Meon the mic  - אלי הורוביץ 12, רחובות (בית עופר)  - טלפון: 08-6422020 גילוי נאות – הייתי מוזמנת בערב זה Meon the mic  - אלי הורוביץ 12, רחובות (בית עופר)  - טלפון: 08-6422020 ...

תצוגה מקדימה

עוגיות טחינה

אני מאד אוהבת להכין עוגיות, יש בזה משהו מרגיע. לפחות אותי... מכיוון שאני 99% מהזמן באיזושהי דיאטה, אני משתדלת שלא להכין ככה סתם עוגיות, אלא רק כשאני מארחת או נוסעת למשפחה שלי לבקר. לכן, אתמול, ידעתי שאנחנו ניסע לאח שלי אחר...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה