הבלוג של איבי - הרואה בקלפים

איבי

נעים מאד, אני איבי ואני קוראת בקלפים. ילידת 1971 וכל חיי אני בודקת איך אני יכולה לשפר את עצמי. חיי הם תהליך מתמשך של לימוד, אושר, שמחה, התפתחות, נתינה ואהבה. עוד משחר ילדותי ידעתי דברים שלא יכולתי להסביר אותם. מגיל 15 אני... +עוד

נעים מאד, אני איבי ואני קוראת בקלפים. ילידת 1971 וכל חיי אני בודקת איך אני יכולה לשפר את עצמי. חיי הם תהליך מתמשך של לימוד, אושר, שמחה, התפתחות, נתינה ואהבה. עוד משחר ילדותי ידעתי דברים שלא יכולתי להסביר אותם. מגיל 15 אני בתחום המחשבים, במהלך השנים עבדתי במספר ארגונים גדולים ולשמחתי תמיד הייתי מוקד עלייה לרגל – אנשים תמיד חיפשו את קרבתי כדי לדבר, לספר, לשתף ולקבל עצות טובות. לפני שנים רבות הגעתי ללימודי קריאה בקלפי טארוט וכל השאר היסטוריה. עד שהגעתי ללימודי קריאה בקלפים ומאז, למדתי מגוון נושאים ובהם גרפולוגיה ונומרולוגיה, התפתחות אישית ומודעות. במהלך השנים יצרתי מודל ייחודי של פתיחה בטארוט, הנעזר בקלפים על מנת לבחון מצבים, לנתח אותם כך שאוכל לייעץ ולתת לאנשים הכוונה. לעשות את הדבר הנכון, אמור להיות קל. אם לא קל לכם, תנו לי לעזור לכם. מחכה לך, איבי www.evy.co.il

עדכונים:

פוסטים: 172

עוקבים: 50

החל ממאי 2011

עוגת גבינה פירורים

אני מעולם לא הכנתי עוגת גבינה, אבל לכבוד יום ההולדת של אמא שלי ואחותי, החלטתי לנסות את העניין הזה ולעשות עוגת גבינה בפעם הראשונה בחיי.

בגלל שפחדתי, הכנתי גם קאפקייק שוקולד שאת המתכון העליתי בפעם הקודמת.

אז חזרה לעוגת הגבינה, התלבטתי איזה מתכון להכין, אז כמובן שהלכתי על המתכון של קרין גורן שאני מאד אוהבת והמתכונים שלה תמיד מצליחים לי.

המתכון הוא לעוגה בתבנית קוטר 26 ס”מ.

את השינויים שלי תראו בהדגשות.

חומרים לתחתית ופירורים:

''

210 גרם קמח תופח (כוס וחצי)

65 גרם סוכר (שליש כוס)

150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

3 חלמונים

אופן ההכנה תחתית ופירורים:

1. מחממים את התנור ל – 180 מעלות.

2. במעבד מזון עם להב מתכת, מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה לתערובת פירורית (אני פוררתי בידיים).

3. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת פירורי בצק לחים (הוספתי את החלמונים ועיבדתי לבצק).

''

4. מהדקים כ – 2/3 מהפירורים בידיים לתחתית התבנית העגולה, מרופדת בנייר אפייה.

5. את היתרה מהדקים לעובי 1/2 סנטימטר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

''

6. אופים להזהבה כ – 20 דקות (בתנור של לקח 18 דקות).

7. את החלק הקטן אפיתי בטוסטר אובן כ – 17 דקות.

8. מצננים לחלוטין, מפוררים את החלק הקטן לפירורים ושומרים בכלי אטום עד לשימוש.

''

חומרים למלית גבינה:

''

2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה

150 גרם סוכר (3/4 כוס)

1/2 חפיסה אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)

500 גרם גבינה לבנה 5% או 9% (אני השתמשתי ב – 9%)

250 גרם גבינת שמנת 30%, קרין אומרת נפוליאון (אני השתמשתי במסקרפונה)

אופן הכנת המלית גבינה:

1. חברה טובה אמרה לי שכדאי לי לסנן את הגבינה הלבנה, לכן שמתי את הגבינה הלבנה במסננת במשך לילה ואכן היא הגירה המון נוזלים, לכן, גם אני ממליצה בחום לעשות את זה.

2. במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

3. מקפלים פנימה את הגבינות.

''

4. שמים שקף בתבנית על מנת להקל על חילוץ העוגה.

5. יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומחליקים.

6. מפזרים מעל את הפירורים ששמרנו.

''

7. שומרים במקרר בכלי אטום למשך הלילה להתייצבות.

8. לפני ההגשה מקפיאים את העוגה לחצי שעה שתהייה קרה ביותר.

''

9. פורסים ונהנים.

''

מה אני אגיד לכם, יצא פשוט מדהים !

העוגה מדהימה, אני ממליצה בחום.

אני הגשתי בצלחת חתיכת עוגת גבינה וקאפקייק שוקולד.

היה להיט.

ולכולכם, שתהייה שנה טובה.

שנה של בריאות, אהבה ואושר.

כל השאר נקנה.

אוהבת

איבי

www.evy.co.il

עוד מהבלוג של איבי - הרואה בקלפים

30 קילו פחות

כן, זה הגיע, זה לקח זמן, אבל הגעתי לזה, אני 30 ק"ג פחות. אם היו אומרים לי לפני 11 חודשים שאני אתמיד, ארזה, אתמיד, אלך, אתמיד, אתמיד, אתמיד, לא הייתי מאמינה על עצמי. עברתי תהליך של שינוי. כל חיי אני עוברת תהליכים של שינוי. היה לי...

תצוגה מקדימה

לזייף או לא לזייף ? זו השאלה

Meon the mic  - אלי הורוביץ 12, רחובות (בית עופר)  - טלפון: 08-6422020 גילוי נאות – הייתי מוזמנת בערב זה Meon the mic  - אלי הורוביץ 12, רחובות (בית עופר)  - טלפון: 08-6422020 ...

תצוגה מקדימה

עוגיות טחינה

אני מאד אוהבת להכין עוגיות, יש בזה משהו מרגיע. לפחות אותי... מכיוון שאני 99% מהזמן באיזושהי דיאטה, אני משתדלת שלא להכין ככה סתם עוגיות, אלא רק כשאני מארחת או נוסעת למשפחה שלי לבקר. לכן, אתמול, ידעתי שאנחנו ניסע לאח שלי אחר...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה