הבלוג של איבי - הרואה בקלפים

איבי

נעים מאד, אני איבי ואני קוראת בקלפים. ילידת 1971 וכל חיי אני בודקת איך אני יכולה לשפר את עצמי. חיי הם תהליך מתמשך של לימוד, אושר, שמחה, התפתחות, נתינה ואהבה. עוד משחר ילדותי ידעתי דברים שלא יכולתי להסביר אותם. מגיל 15 אני... +עוד

נעים מאד, אני איבי ואני קוראת בקלפים. ילידת 1971 וכל חיי אני בודקת איך אני יכולה לשפר את עצמי. חיי הם תהליך מתמשך של לימוד, אושר, שמחה, התפתחות, נתינה ואהבה. עוד משחר ילדותי ידעתי דברים שלא יכולתי להסביר אותם. מגיל 15 אני בתחום המחשבים, במהלך השנים עבדתי במספר ארגונים גדולים ולשמחתי תמיד הייתי מוקד עלייה לרגל – אנשים תמיד חיפשו את קרבתי כדי לדבר, לספר, לשתף ולקבל עצות טובות. לפני שנים רבות הגעתי ללימודי קריאה בקלפי טארוט וכל השאר היסטוריה. עד שהגעתי ללימודי קריאה בקלפים ומאז, למדתי מגוון נושאים ובהם גרפולוגיה ונומרולוגיה, התפתחות אישית ומודעות. במהלך השנים יצרתי מודל ייחודי של פתיחה בטארוט, הנעזר בקלפים על מנת לבחון מצבים, לנתח אותם כך שאוכל לייעץ ולתת לאנשים הכוונה. לעשות את הדבר הנכון, אמור להיות קל. אם לא קל לכם, תנו לי לעזור לכם. מחכה לך, איבי www.evy.co.il

עדכונים:

פוסטים: 172

עוקבים: 50

החל ממאי 2011

אני מאד אוהבת להכין עוגיות, יש בזה משהו מרגיע.

לפחות אותי…

מכיוון שאני 99% מהזמן באיזושהי דיאטה, אני משתדלת שלא להכין ככה סתם עוגיות, אלא רק כשאני מארחת או נוסעת למשפחה שלי לבקר.

לכן, אתמול, ידעתי שאנחנו ניסע לאח שלי אחר הצהריים

ראיתי בזה הזדמנות מעולה להכין עוגיות שעוד לא הכנתי.

את המתכון ראיתי ב – ynet הוא מתכון של בני סיידא.

ההערות שלי מודגשות.

החומרים:

350 גרם קמח תופח (חבילה קטנה)

1 כוס סוכר

1 כוס טחינה גולמית – אני השתמשתי בטחינה משומשום מלא

200 גרם חמאה

2 שקיות סוכר וניל

לעיטור:

100 גרם שקדים חצויים מולבנים – אני לא שמתי

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל – 180 מעלות.

2. מרפדים שתי תבניות של התנור עם נייר אפייה.

3. שמים בקערה את כל החומרים.''

4. לשים לבצק חלק ואחיד.

5. מכינים כדורים ומניחים בתבנית.

''

6. נועצים בכל עוגיה חצי שקד – אני לא שמתי.

7. החלטתי לעשות “חור” בכל עוגייה שאחרי האפייה אני אמלא בשוקולד.

8. אופים 15-20 דקות, עד שהעוגיות זהובות קצת, אבל שיישארו עדיין בהירות.

רוטב שוקולד:

100 גרם שוקולד

30 גרם חמאה

50 גרם דבש

9. המסתי את כל החומרים לרוטב.

''

10. מילאתי כל חור של עוגייה ברוטב שוקולד.

''

11. שמתי במקרר ל – 15 דקות עד שהשוקולד התקשה.

12. פיזרתי אבקת סוכר.

13. ארזתי את העוגיות בקופסאות.

''

בתאבון

שלכם

איבי

www.evy.co.il

עוד מהבלוג של איבי - הרואה בקלפים

30 קילו פחות

כן, זה הגיע, זה לקח זמן, אבל הגעתי לזה, אני 30 ק"ג פחות. אם היו אומרים לי לפני 11 חודשים שאני אתמיד, ארזה, אתמיד, אלך, אתמיד, אתמיד, אתמיד, לא הייתי מאמינה על עצמי. עברתי תהליך של שינוי. כל חיי אני עוברת תהליכים של שינוי. היה לי...

תצוגה מקדימה

לזייף או לא לזייף ? זו השאלה

Meon the mic  - אלי הורוביץ 12, רחובות (בית עופר)  - טלפון: 08-6422020 גילוי נאות – הייתי מוזמנת בערב זה Meon the mic  - אלי הורוביץ 12, רחובות (בית עופר)  - טלפון: 08-6422020 ...

תצוגה מקדימה

מעגלים לטובה - עמותת עלם

נתבקשתי להירתם ולכתוב עבור עמותת עלם. אז ברור שהסכמתי. רקע על עמותת עלם: עמותת עלם הוקמה במטרה לסייע לבני נוער במצבי סיכון ומצוקה בישראל להיחלץ ממצבם ולמצוא את מקומם בחברה, כבוגרים וכאזרחים תורמים, לעצמם, למשפחתם...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה