הבלוג של איבי - הרואה בקלפים

איבי

נעים מאד, אני איבי ואני קוראת בקלפים. ילידת 1971 וכל חיי אני בודקת איך אני יכולה לשפר את עצמי. חיי הם תהליך מתמשך של לימוד, אושר, שמחה, התפתחות, נתינה ואהבה. עוד משחר ילדותי ידעתי דברים שלא יכולתי להסביר אותם. מגיל 15 אני... +עוד

נעים מאד, אני איבי ואני קוראת בקלפים. ילידת 1971 וכל חיי אני בודקת איך אני יכולה לשפר את עצמי. חיי הם תהליך מתמשך של לימוד, אושר, שמחה, התפתחות, נתינה ואהבה. עוד משחר ילדותי ידעתי דברים שלא יכולתי להסביר אותם. מגיל 15 אני בתחום המחשבים, במהלך השנים עבדתי במספר ארגונים גדולים ולשמחתי תמיד הייתי מוקד עלייה לרגל – אנשים תמיד חיפשו את קרבתי כדי לדבר, לספר, לשתף ולקבל עצות טובות. לפני שנים רבות הגעתי ללימודי קריאה בקלפי טארוט וכל השאר היסטוריה. עד שהגעתי ללימודי קריאה בקלפים ומאז, למדתי מגוון נושאים ובהם גרפולוגיה ונומרולוגיה, התפתחות אישית ומודעות. במהלך השנים יצרתי מודל ייחודי של פתיחה בטארוט, הנעזר בקלפים על מנת לבחון מצבים, לנתח אותם כך שאוכל לייעץ ולתת לאנשים הכוונה. לעשות את הדבר הנכון, אמור להיות קל. אם לא קל לכם, תנו לי לעזור לכם. מחכה לך, איבי www.evy.co.il

עדכונים:

פוסטים: 172

החל ממאי 2011

את המתכון הזה ראיתי באתר MSN וישר נדלקתי עליו.

חיפשתי את ההזדמנות לעשות אותו ובאיזו ארוחת שישי, החלטתי שאני מביאה את העוגה הזו.

היא הייתה מעולה ודיווחים מהשטח סיפרו שלמחרת היא הייתה אפילו יותר מוצלחת.

מצרכים לבסיס הרולדה:


400  גרם פתי בר

250  גרם שוקולד מריר

1  מיכל (250 מי”ל) שמנת מתוקה

כף גדושה אבקת קקאו

1/2  כוס סוכר

כפית תמצית וניל

מצרכים למלית:


חבילת אינסטנט פודניג וניל

3/4  כוס חלב

1  מיכל (250 מי”ל) שמנת מתוקה

מצרכים לציפוי:


150  מי”ל שמנת מתוקה

150  גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

1. לבסיס הרולדה: ממיסים בסיר קטן שוקולד, שמנת מתוקה, אבקת קקאו, תמצית וניל וסוכר. מערבבים על אש קטנה עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מכניסים את הפתי בר לשקית ובעזרת כף עץ שוברים לחתיכות קטנות. מעבירים את הפתי בר המרוסקים לקערה. יוצקים לפתי בר את תערובת השוקולד ומערבבים היטב.

3. פורשים נייר אפייה ומשטחים עליו את התערובת כך שיווצר מלבן בגודל 25X35 ס”מ. מניחים בצד עד שיתקרר לטמפרטורת החדר.

4. למלית: מעבירים לקערת המיקסר אינסטנט פודינג וניל, חלב ושמנת ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב.

5.מורחים את המלית על בסיס עוגת הרולדה כאשר החלק הרחב הוא זה שקרוב אלינו ביותר. מורחים את הקרם על 3/4 מהתחתית ומשאירים את הפאה הרחוקה ריקה.

6. מגלגלים את הרולדה: מתחילים בחלק הקרוב אלינו, לכיוון החלק הרחוק, עליו לא מרחנו מלית. נעזרים בנייר אפייה כדי להדק את הגלילה ומסלקים את הנייר. מעבירים את הרולדה למקרר לחצי שעה.

7. ציפוי: בקערה קטנה ממיסים במיקרוגל שוקולד ושמנת, מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. יוצקים את רוטב השוקולד החם על הגלילה. מקשטים בסוכריות, פורסים ומגישים.

בתאבון


האתר שלי: www.evy.co.il


עוד מהבלוג של איבי - הרואה בקלפים

30 קילו פחות

כן, זה הגיע, זה לקח זמן, אבל הגעתי לזה, אני 30 ק"ג פחות. אם היו אומרים לי לפני 11 חודשים שאני אתמיד, ארזה, אתמיד, אלך, אתמיד, אתמיד, אתמיד, לא הייתי מאמינה על עצמי. עברתי תהליך של שינוי. כל חיי אני עוברת תהליכים של שינוי. היה לי...

תצוגה מקדימה

לזייף או לא לזייף ? זו השאלה

Meon the mic  - אלי הורוביץ 12, רחובות (בית עופר)  - טלפון: 08-6422020 גילוי נאות – הייתי מוזמנת בערב זה Meon the mic  - אלי הורוביץ 12, רחובות (בית עופר)  - טלפון: 08-6422020 ...

תצוגה מקדימה

עוגיות טחינה

אני מאד אוהבת להכין עוגיות, יש בזה משהו מרגיע. לפחות אותי... מכיוון שאני 99% מהזמן באיזושהי דיאטה, אני משתדלת שלא להכין ככה סתם עוגיות, אלא רק כשאני מארחת או נוסעת למשפחה שלי לבקר. לכן, אתמול, ידעתי שאנחנו ניסע לאח שלי אחר...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה