הבלוג של כל אחד יכול לבשל

כל אחד יכול לבשל – מאת שף אלישבע דה-סילבה

מגיל צעיר ידעתי להעניק דרך המטבח, לפני כמה שנים החלטתי להרחיב את הידע הקולינרי, ב"Le Cordon Bleu" בסאן-פרנסיסקו. עבדתי כשף בארץ ובעולם, לימדתי, למדתי והעמקתי בתחום. בבלוג תתלוו אליי למסע, ויחד נגלה את האהבה שכל העולם שותף לה,

עדכונים:

פוסטים: 82

החל מינואר 2015

 

לבנה היא אחת הגבינות הכי קלות להכנה כל מה שזקוקים לו זה קערה, כף, וחיתול.
אם במקרה אין לכם חיתול אפשר להשתמש בטישרט ישנה, רק לקחת בחשבון שהגבינה תהיה תלויה עוד חצי יום.
והמצריכים …רק 3.
הכנה ביתית מאפשרת לנו לשלוט באחוזי השומן ככל שהיוגורט יותר רזה כך הלבנה תהיה יותר רזה.לבנה
זה כל כך קל למה לקנות?
מצרכים:
500 גרם יוגורט
3 כפיות לימון
או 3 כפות לבן ( לבן יותר טוב)
21/2 כפיות מלח
הכנה: 
לערבב ולתלות במקום קריר – לא מקרר!! ל24 שעות .
להוריד, לערבב אותו טיפה, ולשמור במקרר, בקופסא אטומה.
המתכון ללבנה רכה, אם רוצים אותה יותר קשה להשאיר אותה תלויה ליום נוסף.

עוד מהבלוג של כל אחד יכול לבשל

תצוגה מקדימה

דג מרוקאי

לכל אוהבי הדגים, הרגע הקדוש ביותר, שאי אפשר לוותר עליו, וכשבצבא או מטיילים בעולם מתגעגעים אליו הכי הרבה, זה הדג החריף של ערב שבת, וככל שיותר חריף כך מתגעגעים אליו יותר. יש 2 סוגי דג שנפוצים היום, "דג מרוקאי" וחריימה...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

בסטיל טריפולטאי אורגינל

אם ישאלו טריפוליטאי, מה אוכלים ביום החג כשחוזרים מבית-הכנסת, התשובה תהיה אחידה בכל הארץ, בסטיל! אין חג שהקציצות לא מקשטות את שולחן הקידוש, ופסח לא שונה. כוכב הארוחה יהיה בסטיל...ההבדל היחיד שבמקום להשתמש בקמח רגיל כמו בראש...

תצוגה מקדימה

מאפה זיוה

אחרי 4 ימים של קור, תבשילים ומרקים, יש את הרצון למשהו קל להכנה, ופחמימות !!! אז לארוחת ערב אני אכין זיווה. זיווה זה בעצם בצק עלים -מלאווח, מרודד ממולא בגבינות ותוספות ואפוי בתנור. למרות שזיווה נחשב מאכל תימני למעשה אין עדויות...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה