הבלוג של כל אחד יכול לבשל

כל אחד יכול לבשל – מאת שף אלישבע דה-סילבה

מגיל צעיר ידעתי להעניק דרך המטבח, לפני כמה שנים החלטתי להרחיב את הידע הקולינרי, ב"Le Cordon Bleu" בסאן-פרנסיסקו. עבדתי כשף בארץ ובעולם, לימדתי, למדתי והעמקתי בתחום. בבלוג תתלוו אליי למסע, ויחד נגלה את האהבה שכל העולם שותף לה,

עדכונים:

פוסטים: 82

החל מינואר 2015

 

לאירועים חברתיים, כשצריך להכין אוכל, אבל זה יותר בסגנון של בופה ונישנושים, כנפיים זה שם המשחק.
הם כפיים, טעימים, משביעים קלים להכנה.
אז כל מי שמארח מחר בלילה וחיפש רעיון לפתיח או בופה, כנפיים, ולא סתם כנפיים, בסגנון הוואי.
אחד השילובים המפתיעים אבל הטעימים שיצאו מהמטבח האקזוטי הוואי, בשר או עוף עם אננס!
רבים כבר טעמו על הפיצה או ההמבורגר, אבל מי שעוד לא מכיר, זאת הזדמנות מעולה, להתחיל שנה חדשה עם הרפתקאות חדשות.
מצרכים:כנפיים מהוואי
400 גרם כנפיים
1/2 כוס רוטב סויה
1 כוס אננס משומר
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס סוכר חום

1/4 כוס שמן
1 כפית אבקת שום / 2 כפיות שום כתוש
1 כפית ג’ינג’ר
1/2 כפית שאטה
הכנה:
תחילה נוודא שהכנפיים נקיות מנוצות, ננקה אם צריך, נחצה לחצי, נשטוף ונייבש.
את האננס נטחן או נקצוץ קטן מאד.
את כל מרכיבי המרינדה נכניס לשקית קשיחה או קופסת פלסטיק ונערבב, נשרה את הכנפיים ברוטב ללילה.
נחמם תנור ל180 מעלות , נפזר את הכנפיים על מגש, ונשפוך1/4 כוס מהמרינדה מעל, נאפה כשעה.
אני אוהבת להגיש בקערה על חסה שסופגת את כל הטעמים ובקבוק טבסקו ליד.

עוד מהבלוג של כל אחד יכול לבשל

תצוגה מקדימה

דג מרוקאי

לכל אוהבי הדגים, הרגע הקדוש ביותר, שאי אפשר לוותר עליו, וכשבצבא או מטיילים בעולם מתגעגעים אליו הכי הרבה, זה הדג החריף של ערב שבת, וככל שיותר חריף כך מתגעגעים אליו יותר. יש 2 סוגי דג שנפוצים היום, "דג מרוקאי" וחריימה...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

בסטיל טריפולטאי אורגינל

אם ישאלו טריפוליטאי, מה אוכלים ביום החג כשחוזרים מבית-הכנסת, התשובה תהיה אחידה בכל הארץ, בסטיל! אין חג שהקציצות לא מקשטות את שולחן הקידוש, ופסח לא שונה. כוכב הארוחה יהיה בסטיל...ההבדל היחיד שבמקום להשתמש בקמח רגיל כמו בראש...

תצוגה מקדימה

מאפה זיוה

אחרי 4 ימים של קור, תבשילים ומרקים, יש את הרצון למשהו קל להכנה, ופחמימות !!! אז לארוחת ערב אני אכין זיווה. זיווה זה בעצם בצק עלים -מלאווח, מרודד ממולא בגבינות ותוספות ואפוי בתנור. למרות שזיווה נחשב מאכל תימני למעשה אין עדויות...

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה