הבלוג של עינת רז

einatraz

עדכונים:

פוסטים: 88

עוקבים: 61

החל מיולי 2013

את נתחי דג הסלמון הזה אני מכינה לפחות פעם בשבוע וכל פעם מתענגת מחדש על הטעמים והכי כייף? שזה ממש קל להכנה.

25/01/2016

סלמון

לא כולם אוהבים דגים. אני יודעת. אבל דג סלמון כולם אוהבים. נדמה לי.
את המתכון לנתחי הדג הזה הזה אני מכינה לפחות פעם בשבוע כי הוא כל כך פשוט וקל להכנה ויחד עם זאת כה טעים.
תוסיפו לזה סלט ירוק ותפ”א בתנור והרי לכם ארוחה חמה, מזינה, מופחתת קלוריות ובדקות בודדות של עבודה.

לגבי הדג. אובכן, אין על דג סלמון טרי. אין על כך עוררין. הכי טוב. אבל כשאתם חוזרים בערב מהעבודה, עוברים שניה בסופר ומחפשים מה אפשר לעשות בצ’יק צ’ק,
לא יקרה כלום אם תקנו נתחי דג סלמון קפוא. בחיי שזה יוצא טעים, גם אם זה לא יעבור את מבחן “השפים”. זה מה שאני עושה וזה עובר אצלי בבית חלק.

וזה הולך ככה:
6 נתחי דג סלמון (אני חותכת את הדג לקוביות 5X5)
3 כפות סויה
3 כפות רוטב טריאקי
כמה טיפות של שמן שומשום
2 שיני שום כתושות
מעט צ’ילי גרוס
מעט ממש מלח (כי הסויה מלוחה דיו)
שומשום – לפזר מעל

אופן ההכנה:
שוטפים את הדג ומניחים אותו על תבנית אפיה כשהעור כלפי מטה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים מעל הדג.
מפזרים מעט שומשום מעל
ולתנור, חום של 170/180 כ- 20 דק’.

נכון שזה ממש קל? עכשיו תספרו לי כמה שזה טעים.

בתיאבון

 

עוד מהבלוג של עינת רז

תצוגה מקדימה

המקלובה שתנצח כל ארוחה

הפעם החלטתי ללכת על קומבינציה. יש לי חברה טובה, מ', שבכל פעם שהיא הביאה למשרד את האורז של אמא שלה... נפלנו שדודים לרגליה (ולרגלי האורז). רבנו בינינו מי לוקח את הכף האחרונה....

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

אילו היית חי היום

אילו היית חי היום, היית בן 24 (כמעט), גבוה, שיער זהוב ועיניי שקד, יפה תואר, קסם של בחור ואני הייתי מביטה עליך בהערצה, כמו שאני מביטה על אחיך ואחותך והייתי מסננת מבין שפתותיי...

תגובות

פורסם לפני 4 years
תצוגה מקדימה

מאפינס כרובית ללא רגשות אשם

"אני חייבת דיאטה!".... מי שלא אמרה לפחות פעם אחת בחיים את המשפט הזה – שתקום. אצלי הוא שגור בפה מידי שעה, מידי יום – כל הזמן. הבעיה היא כאשר אוהבים לבשל (והרבה) ולאכול בו זמנית...

תגובות

פורסם לפני 4 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה