עדכונים:
פוסטים: 392
החל מפברואר 2011
מסעדת “Bariba” משיקה תפריט עיסקיות חדש לחורף 2012
חומרי גלם טריים ואיכותיים, שילובים של מרכיבים מפתיעים ויצירת מנה בריאה ומזינה אלו הם הקווים המנחים בהרכבת תפריט החורף.
מסעדת “bariba” – מטבח מודרני בריא בנמל תל-אביב, משיקה תפריט עיסקיות חדש לחורף 2012
בבסיס העיסקיות – מרק חמים וייחודי כמנה ראשונה, אליו מצטרפת מנה עיקרית – הארוחה במחיר המנה העיקרית.
מסעדת בריבה ממשיכה להוביל את קו הבריאות המענג את החיך בשלל טעמים מפתיעים.
לחורף 2011 מציגה מסעדה בריבה מבחר עשיר וחדש של מנות שהן שיר הלל לחומרי גלם טריים ואיכותיים המשתלבים במלאכת מחשבת אלו עם אלו יוצרים יחדיו סימפוניה הרמונית של טעמים, ריחות וטעמים.
מרקים לדוגמא מהפתריט :
מנות עיקריות לדוגמא מהתפריט:
סביצ’ה בורי עם גמבה תפוחי עץ ובצל סגול בתיבול שמן זית וויניגרט גזר 42 ש”ח
ניוקי בייתי – עם שני סוגי פטריות ועלי רוקט בציר ירקות מצומצם וגבינת רוקפור 64 ש”ח
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות