בוגרת תואר ראשון Bsc בביולוגיה (אונ' תל אביב) ולימודי רפואה סינית בקמפוס ברושים שבאוניברסיטת תל אביב בעלת קליניקה לרפואה סינית דיקור, צמחי מרפא ותזונה ברמת אביב.
עדכונים:
פוסטים: 43
החל מינואר 2017
אני אוהבת מתוק, מה זה אוהבת , מ-טו-ר-פ-ת על מתוק. למעשה לא קיים אצלי המושג מתוק מדי. היום אני יודעת שהמקור למרבית המחלות הוא תזונה לקויה תזונה מבוססת פחמימות, מזון מעובד ואני מנסה להחזיר את המטופלים שלי חזרה למקור. למזון הפשוט מבוסס חומרי הגלם המצויים בטבע . להשקיע בהם, בגוף שלהם ולבשל לעצמם ארוחות מזינות.
מתוק יכול להיות מזין, אנרגטי, בריא , עשיר בחלבון , אומגה 3 , מינרלים , שומנים חיוניים לגוף, סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון ועוד…
המתכון הבא, הוא בריא אבל בבקשה – מידתיות ,למרות שהם טעימים בטירוף , לאכול אחד גג שניים ביום. להנות להתענג ולדעת להפסיק – מידתיות – איפוק זו תכונה מופלאה ומתגמלת .
מה צריך :
כוס שעועית אדומה או שחורה שהושרו במים
כוס שיבולת שועל
2 כפות קקאו (איכותי בבקשה)
10 תמרים מגולענים (עדיף מג׳הול)
2 כפות שמן קוקוס
1 כוס אגוזי מלך
כף צ׳יאה
חבילה של שוקולד מריר איכותי (מעל 75%)
הכנה :
1. מבשלים את השעועית עד שהיא רכה ומסננים
2.מכניסים למעבד מזון את השעועית, שיבולת שועל,אבקת קקאו, תמרים, שמן קוקוס, אגוזי מלך, צ׳יה,שוקולד
לעבד את כל המרכיבים לתערובת אחידה
3. במידת הצורך, להוסיף סילאן או מייפל
4. להניח את התערובת במקרר 10 דקות
5. אחרי 10 דק׳ לשים בקערה ששבי קוקוס/ אבקת קקאו/ שבבי שוקולד
6. לשמן ידיים בשמן קוקוס
7 לכדרר כדור קטן ולזרוק לשבי קוקוס/ קקאו/ שוקולד
אוף זה טעים!!!!
מוזמנים לתת לייק לעמוד הפייסבוק שלי צמחים ומחטים – רפואה סינית – לעוד המון מתכונים וטיפים לחיים בריאים
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות