הבלוג של שני

dolce

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מבטיחה לכן חוויה מתוקה :)

עדכונים:

פוסטים: 13

החל מיולי 2014

מה יותר מושלם משילוב של שוקולד ודובדבנים?! גלידת שוקולד דובדבנים!

הקינוח הכי כייפי, טעים ומתוק שהכי שווה לאכול בקיץ (והאמת שגם בחורף).

קחו לכם פסק זמן ותהנו מהטעם והשילוב המנצח והכי כיף שיש לכם קינוח מנצח בכלום עבודה.

גלידת דובדבן

 

מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר
1 פחית קרם קוקוס קר
1 שמנת מתוקה צמחית
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
דובדבנים טריים.
הכנה: מתחילים מהציפוי, מחממים במיקרוגל 100 גרם שוקולד מריר (פולסים של 30 שניות כל פעם) עד שהשוקולד המריר נמס, מברישים תבנית סיליקון, להכניס למקפיא למשך 15 דקות עד שהשוקולד מתקשה.
הכנת הגלידה- להקציף שמנת צמחית, להוסיף 3כפות קרם קוקוס, רק את החלק המוצק ואינסטנט פודינג.
לטחון את הדובדבנים בבלנדר, להוסיף לקצפת ולערבב.
להוציא את התבנית מהמקפיא, לקחת שק זילוף או כפית ולמלא את השקעים בתבנית. לשים במקפיא למשך שעתיים, להוציא ולהינות :)

 

עוד מהבלוג של שני

עוגיות חמאה (או נחמה)

אז איך מתחילים?! אחרי הרבה זמן, וכשאני כותבת הרבה זמן אני מתכוונת לכמה שנים טובות, החלטתי סוף סוף לעשות זאת ולפתוח את בלוג האפייה שלי, פשוט להתחיל, גם בגלל שאני מאוד אוהבת לכתוב, וגם בגלל שאני אוהבת לבלות את זמני בבלוגים של...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שיגעון קרם הלוטוס- עוגת גבינה עשירה

  יש כאלו שאוכלות נוטלה עם כפית ויש שאוכלות קרם לוטוס עם כפית. לאיזו קבוצה אתן שייכות?! בהמשך לפוסט הקודם שכתבתי על הגלידות, אחת הגלידות שהכנתי הייתה כמובן גלידת...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קינוח מילקי ביתי מפנק במיוחד

אז מספיק עם העוגות הבחושות, עוגיות מנחמות, בואו נגיע לתאכלס! מי לא אוהבת שוקולד שתרים את היד?! (מי שזו לא תהיה אני מקנאה בך). כילדה אהבתי מילקי, אם אני לא טועה היה מילקי...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה