הבלוג של שני

dolce

ברוכים הבאים לבלוג שלי, מבטיחה לכן חוויה מתוקה :)

עדכונים:

פוסטים: 13

החל מיולי 2014

לימים האחרונים אני קוראת שגעת  מי החומוס, לאחר שרבים הכינו והצליחו להכין מרנג, נשיקות ופבלובות ממי חומוס.
החלטתי להכין את הממתק שכולם מכורים אליו, וכך לא צריך לחכות במיוחד לתחילת החורף בשביל לאכול אותו.
עכשיו גם הטבעונים שבינינו יוכלו להנות ממנו.

ההכנה מאוד פשוטה, רק להיצמד להוראות ויש לכם קרמבו מושלם.

 

 

קרמבו

מצרכים:
1 חבילת תותים
1/2 כוס מים
1  כוס סוכר
מי חומוס מקופסת שימורים
1/2 כוס סוכר

 

תחתית:
3 כוסות פצפוצי אורז
200 גרם שוקולד

הכנה:
הכנה: בסיר בינוני מניחים 1 כוס סוכר + מחית תותים (תוחנים חבילת תותים) ומים.
מבשלים על להבה בינונית עד שהתותים מגיעים לטמפרטורה של 112 מעלות.
מתחילים להקציף את המי חומוס יחד עם 1/4 כוס סוכר.
ממשיכים לבשל את התותים עד שמגיע לטמפרטורה של 118 מעלות, להסיר מהאש ולשפוך את התותים לקצף
להקציף על מהירות גבוהה בערך 12 דק.

תחתית פצפוצי אורז
להמיס שוקולד מריר על בן מארי או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם. לערבב ולשפוך על הפיצפוצי אורז ולערבב שכל הפיצפוצי אורז יהיו מכוסים שוקולד.
לקחת נייר אפיה, לשטח את הפיצפוצים על גבי הנייר אפייה, להכניס למקפיא למשך 10 דקות.
לקחת קורצן בצורת עיגול או כוס ולקרוץ עיגולים.

כאשר המרנג מוכן, לוקחים שק זילוף ומזלפים עלהתחתית.
שמים בהקפאה בערך חצי שעה שיהיה יציב. אפשר לשים מעל שוקולד מריר.
ממש טעים בלי.
חשוב להשאיר את הקרמבו בהקפאה.

*** אפשר לעשות את התחתית מעוגיות אוריאו, פיצפוצי אורז וחמאת בוטנים וקוקוס, ממרח לוטוס, כל ממרח שתבחרו יוצא מעולה.

*** להשאיר את הקרמבו בהקפאה. הקרמבו טוב לאכילה עד 3 ימים.

מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן:

https://www.facebook.com/pages/%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7/1400000610311383

עוד מהבלוג של שני

עוגיות חמאה (או נחמה)

אז איך מתחילים?! אחרי הרבה זמן, וכשאני כותבת הרבה זמן אני מתכוונת לכמה שנים טובות, החלטתי סוף סוף לעשות זאת ולפתוח את בלוג האפייה שלי, פשוט להתחיל, גם בגלל שאני מאוד אוהבת לכתוב, וגם בגלל שאני אוהבת לבלות את זמני בבלוגים של...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

שיגעון קרם הלוטוס- עוגת גבינה עשירה

  יש כאלו שאוכלות נוטלה עם כפית ויש שאוכלות קרם לוטוס עם כפית. לאיזו קבוצה אתן שייכות?! בהמשך לפוסט הקודם שכתבתי על הגלידות, אחת הגלידות שהכנתי הייתה כמובן גלידת...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

קינוח מילקי ביתי מפנק במיוחד

אז מספיק עם העוגות הבחושות, עוגיות מנחמות, בואו נגיע לתאכלס! מי לא אוהבת שוקולד שתרים את היד?! (מי שזו לא תהיה אני מקנאה בך). כילדה אהבתי מילקי, אם אני לא טועה היה מילקי...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה