עדכונים:
פוסטים: 44
החל מינואר 2017
02/03/2017
יש לנו חברים אהובים במיוחד שגרים במושב ולהם 3 נסיכות. הגדולה, שכבר חגגה בת מיצוה, נגעה לי בנשמה כבר לפני הרבה שנים. זה הקינוח שתמיד גורם לה לחייך כשאני מביאה אותו, כך שלא משנה מה אכין – המאפינס האלה תמיד יגיעו איתי בשבילה.
אם תרצו להכין אותם בוורסיה חלבית, תוכלו לבחור בחמאה במקום מחמאה ובתוספות חלביות כמו פררו רושה פנימה, אבל הוורסיה הזאת שהיא פרווה ממש מעולה ומגיעה איתי לכל ארוחה בשרית.
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם מחמאה
כוס סוכר
4 ביצים + 4 חלמונים
2/3 כוס קמח לבן
מצרכים להפתעות:
מרשמלו
100 גרם שוקולד מריר
שליש קופסא ממרח לוטוס
*הערה חשובה: הכמות הזאת מספיקה לשתי תבניות סיליקון , כלומר 12 מאפינס גדולים.
איך מכינים?
מחממים תנור לכ-170-180 מעלות – תלוי כמה התנור שלכם חזק.
ממיסים שוקולד ,מחמאה ן-3/4 כוס סוכר בבן מארי. מוציאים לצינון לאחר שהתערובת נמסה לחלוטין.
מערבלים בנפרד את הביצים עם רבע כוס הסוכר הנותרת לקציפה רכה.
שופכים פנימה לביצים את תערובת השוקולד ומערבלים קלות. מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט מאד רק עד לתערובת חלקה.
משמנים את התבניות ומכניסים פנימה שתי קוביות שוקולד מריר לכל כוס. בתבנית אחת אני שמה כפית ממרח לוטוס ובתבנית השנייה מרשמלו שלם (לא להיבהל – המרשמלו יצופו וייצרו מעין כיפה טעימה מעל המאפינס).
שופכים תערובת מעל התוספות עד לשני שליש מגובה הכוס.
מכניסים לתנור לכ- 20 דקות. שימו לב שמוציאים את המאפינס כשהחלק העליון עדיין רטוב!
המתינו להתקררות התבניות ,אם תצליחו להתאפק, אחרת השוקולד יישאר נוזל על ריצפת הכוסות…
אפשר כמובן להכין ולהכניס למקרר בקופסא סגורה ולחמם במיקרו מיד לפני ההגשה.
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות