הבלוג של עידית כהן ברגר

המטבח של דיתי

עדכונים:

פוסטים: 44

החל מינואר 2017

שנים קנינו קבבוני טלה שהבת שלי אוהבת במיוחד מקצב מעולה. לאחרונה אנחנו מכינים בבית תבניות של קבבונים עגולים ועסיסיים והטעם פשוט מנצח את טעמו של כל קבב שקנינו אי פעם. אז איך מכינים את קבבוני הקסם הללו?

29/06/2017

מצרכים לקציצות:

4 כפות שמן

קילו בשר בקר טחון

1/2 כוס משקה סודה

1 כפית אבקת סודה לשתייה

פטרוזיליה/ כוסברה קצוצה –כחצי כוס מכל אחד מהם

בצל אחד גדול קצוץ דק

2 כפיות מלח

כפית פלפל שחור דק

כפית כמון

 

איך מכינים?

קוצצים בצל ומערבבים היטב בקערה עם כל שאר המצרכים. משאירים את כל התערובת למנוחה כשעה במקרר.

20170626_182421_S.pngצרים כדורים מהתערובת בערך במשקל של 30 גרם לכדור.

צולים על הגריל כאשר הגריל עצמו מרוח בשמן כדי שהקציצות לא תידבקנה.

20170616_185925_s

מומלץ להכין מראש מבשר טרי ולשים את הכדורים המוכנים בתבנית בצורה מסודרת. אפשרי להקפיא ולהוציא בכל פעם לפי כמות האנשים.

20170626_202542_S

עם מה להגיש ליד?

אורז מוקפץ חריף http://saloona.co.il/diti_kitchen/?p=136

אורז עם בקר, פטריות וערמונים http://saloona.co.il/diti_kitchen/?p=25

בתיאבון!

עוד מהבלוג של עידית כהן ברגר

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...