הבלוג של עידית כהן ברגר

המטבח של דיתי

עדכונים:

פוסטים: 44

החל מינואר 2017

ככה באמצע החיים קם אדם ומתחיל ללמוד בישול. אז זהו. שלא. לפעמים הקארמה דופקת בדלת או במקרה שלי מצלצלת בטלפון וקוראת לי לבוא. ברור שבאתי!

27/01/2017

המון שואלים אותי מה את עושה בקורס בישול?

את יודעת לבשל ועוד אמירות כאלה. מגיע לכם הסבר:

הרבה שנים אני מבשלת ואופה. מגיל חמש עומדת על שרפרף ומכינה עוגות במטבח עם אמא מספר ילדים צהוב.

עם השנים אוכל נהיה עבורי דרך לאהוב אנשים – אם הזמנתי אתכם, בישלתי ואפיתי עבורכם אני כנראה באמת אוהבת אתכם. מאד אוהבת. זו תמיד הדרך שלי לומר שאתם חשובים לי ואני שמחה לפנק אתכם. יותר טובה להגיד את זה בעוגה או בתבשיל מאשר במילים.

ועכשיו, חלום ,שתמיד הסתובב לי בראש ובעיקר בלב, קורם עור וגידים. אם לא התנעתי לבד אז היקום התניע בשבילי.קראו לי לבוא לקורס בישול בדן גורמה עם מנטורית מדהימה שתלווה אותי בדרך, קבוצה מרגשת ומעלפת של אנשים מיוחדים ומטבח מלא כל טוב. כשקוראים לך לפרויקט כזה אתה מגיע ובריצה. עד היום, מעולם לא עשיתי משהו עבורי שהוא לא מקבוצת ה”צריך”. עבודה, בית וילדים מסביב לשעון. תקראו לזה משבר גיל ארבעים: עכשיו תורי! קורס בישול מדהים לנפש ולתענוג האישי שלי.

מה הלאה אתם שואלים?

פעם ראשונה בחיי אני זורמת. נהנית מכל הטוב הזה שמקיף ומחבק אותי. מבחינתי, השמיים הם הגבול ולכן נותנת לפרפרים בבטן לעוף כמה שירצו. מבטיחה לשתף אתכם בכל מה שקורה בדרך.

אני כבר מתניעה את המיקסר…

IMG-20170127-WA0026

IMG-20170127-WA0028

IMG-20170127-WA0029

עוד מהבלוג של עידית כהן ברגר

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

מאפינס פטריות-בצל דיאטטי וטעים במיוחד לשומרי משקל

שומרי משקל. שיטה מעולה למי שלא מסוגלת לשמור על הפה וחייבת פשוט פטיש 5 ק"ג על הראש פעם בשבוע בדמות משקל ומדריכה חייכנית (ורזה) על מנת לרדת במשקל (מכל מיני סיבות :לידה, החיים עצמם ועוד). מצאתי את עצמי בסבב השלישי בחיי שם. פשוט זה...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

ארוחת ילדים קלה וטעימה – גלגלי שוקולד וחלבה וגלגלי זיתים וגבינה מעולים

משתגעים עם הילדים? רוצים ארוחת ערב וגם הפעלה לילדים? הנה פתרון מעולה בשבילכם! הבת שלי ,שחר בת העשר, אוהבת לאפות. את הבצק מקמח לבצק פריך של שמרית היא הצליחה להכין לבד – אני רק פיקחתי והסברתי לגבי הכנסת הנוזלים בהדרגה על מנת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה