הבלוג של עידית כהן ברגר

המטבח של דיתי

עדכונים:

פוסטים: 40

עוקבים: 11

החל מינואר 2017

כשנשאר לכן פירה מה אתן עושות? אצלי זה נוהג קבוע יום אחרי ארוחה שיש בה פירה להכין את קציצות הפירה והעוף הטחון הללו. הן טעימות, עסיסיות ומהוות ארוחה מושלמת לילדים וגם למבוגרים.

09/06/2017

מצרכים:

300  גרם חזה עוף טחון

4 תפוחי אדמה גדולים

2  ביצים קשות

2  חלמונים

 1 בצל גדול

1/2 חבילה פטרוזיליה

1/2 חבילה כוסברה

1/2 כפית שטוחה כורכום

כפית שטוחה מלח

מעט פלפל שחור

1/2 כפית כמון

2 קוביות שום קפוא דורות

1 קוביה פטרוזיליה קפואה דורות

שמן לטיגון

 לציפוי-2 חלבונים מעורבבים היטב

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מסננים ומניחים להצטנן.

מרתיחים בסיר גדול את תפוחי האדמה עד להתרככות מלאה. מסננים את המים, מקלפים ומניחים להצטנן. מועכים את תפוחי האדמה לפירה ללא נוזלים על מנת למנוע התפרקות של הקציצות.

מרתיחים את הביצים, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

קוצצים דק פטרוזיליה וכוסברה.

מערבבים בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה.

20170519_135106

מגלגלים קציצות מוארכות, טובלים בחלבון המוקצף ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

20170519_135019

20170519_135306

20170519_135951בתיאבון!

עוד מהבלוג של עידית כהן ברגר

תצוגה מקדימה

כדורי בשר עם פסטה לילדים – מיטבולס טעימים וקלים להכנה

ן, אני ממציאה בכל פעם וורסיות נוספות לכל מאכל. לא רוצים יותר קציצות מטוגנות? הנה הן מופיעות כמיטבולס. לא רוצים יותר מיטבולס? מכינים את הקציצות של אלמוג עם אורז. וכן הלאה וכן הלאה... קציצות לא ייעלמו מהתפריט של הבית...

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 7 months
תצוגה מקדימה

שטרודל תפוחי עץ - פרווה , מתוק וריחני

הגבר הראשון בחיי, שלו נתונה אהבתי והערכתי העצומה, אוהב תפוחי עץ. אני כמובן מדברת על אבא שלי. אנחנו כל כך דומים בטעמים ובאהבתנו למתוק ששנינו מהמהמים בהנאה כשמגיע אלינו קינוח מתוק, עסיסי ואם הוא חם בכלל אנחנו יוצאים מגדרנו....

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה