הבלוג של עידית כהן ברגר

המטבח של דיתי

עדכונים:

פוסטים: 44

עוקבים: 14

החל מינואר 2017

כשנשאר לכן פירה מה אתן עושות? אצלי זה נוהג קבוע יום אחרי ארוחה שיש בה פירה להכין את קציצות הפירה והעוף הטחון הללו. הן טעימות, עסיסיות ומהוות ארוחה מושלמת לילדים וגם למבוגרים.

09/06/2017

מצרכים:

300  גרם חזה עוף טחון

4 תפוחי אדמה גדולים

2  ביצים קשות

2  חלמונים

 1 בצל גדול

1/2 חבילה פטרוזיליה

1/2 חבילה כוסברה

1/2 כפית שטוחה כורכום

כפית שטוחה מלח

מעט פלפל שחור

1/2 כפית כמון

2 קוביות שום קפוא דורות

1 קוביה פטרוזיליה קפואה דורות

שמן לטיגון

 לציפוי-2 חלבונים מעורבבים היטב

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מסננים ומניחים להצטנן.

מרתיחים בסיר גדול את תפוחי האדמה עד להתרככות מלאה. מסננים את המים, מקלפים ומניחים להצטנן. מועכים את תפוחי האדמה לפירה ללא נוזלים על מנת למנוע התפרקות של הקציצות.

מרתיחים את הביצים, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

קוצצים דק פטרוזיליה וכוסברה.

מערבבים בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה.

20170519_135106

מגלגלים קציצות מוארכות, טובלים בחלבון המוקצף ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

20170519_135019

20170519_135306

20170519_135951בתיאבון!

עוד מהבלוג של עידית כהן ברגר

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

מאפינס פטריות-בצל דיאטטי וטעים במיוחד לשומרי משקל

שומרי משקל. שיטה מעולה למי שלא מסוגלת לשמור על הפה וחייבת פשוט פטיש 5 ק"ג על הראש פעם בשבוע בדמות משקל ומדריכה חייכנית (ורזה) על מנת לרדת במשקל (מכל מיני סיבות :לידה, החיים עצמם ועוד). מצאתי את עצמי בסבב השלישי בחיי שם. פשוט זה...

תגובות

פורסם לפני 1 year
תצוגה מקדימה

פשטידת גבינה ואטריות לכל המשפחה – מלאה בסידן, טעימה וקלה להכנה

בפשטידה המקורית היו כוס וחצי! סוכר ומעט קינמון ופחות מלח. אפשרי להכין וזה גם טעים אבל עמוס לעייפה בסוכרים מיותרים, בטח ובטח לפני השינה. הפשטידה הנוכחית מלאה בגבינה שנכנסת לבטן הקטנים בלי לשמוע יבבות של :אבל אני לא אוהב...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה