הבלוג של עידית כהן ברגר

המטבח של דיתי

עדכונים:

פוסטים: 44

עוקבים: 13

החל מינואר 2017

כשנשאר לכן פירה מה אתן עושות? אצלי זה נוהג קבוע יום אחרי ארוחה שיש בה פירה להכין את קציצות הפירה והעוף הטחון הללו. הן טעימות, עסיסיות ומהוות ארוחה מושלמת לילדים וגם למבוגרים.

09/06/2017

מצרכים:

300  גרם חזה עוף טחון

4 תפוחי אדמה גדולים

2  ביצים קשות

2  חלמונים

 1 בצל גדול

1/2 חבילה פטרוזיליה

1/2 חבילה כוסברה

1/2 כפית שטוחה כורכום

כפית שטוחה מלח

מעט פלפל שחור

1/2 כפית כמון

2 קוביות שום קפוא דורות

1 קוביה פטרוזיליה קפואה דורות

שמן לטיגון

 לציפוי-2 חלבונים מעורבבים היטב

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מסננים ומניחים להצטנן.

מרתיחים בסיר גדול את תפוחי האדמה עד להתרככות מלאה. מסננים את המים, מקלפים ומניחים להצטנן. מועכים את תפוחי האדמה לפירה ללא נוזלים על מנת למנוע התפרקות של הקציצות.

מרתיחים את הביצים, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.

קוצצים דק פטרוזיליה וכוסברה.

מערבבים בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה.

20170519_135106

מגלגלים קציצות מוארכות, טובלים בחלבון המוקצף ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

20170519_135019

20170519_135306

20170519_135951בתיאבון!

עוד מהבלוג של עידית כהן ברגר

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 11 months
תצוגה מקדימה

מתכון לעוגת גבינה "עננים" עשירה וטעימה לשבועות ולא רק –גם בגרסה דיאטטית!

אם אפשר להגיד על עוגה שזו העוגה שבעלי הכי אוהב זו עוגת הגבינה הזאת. אני קוראת לה עוגת גבינה עננים בגלל המרקם הכל כך נימוח וקליל שלה וגם בגלל אחוזי השומן הנמוכים יחסית לעוגות גבינה אחרות. פעם, בעוונותיי, ניסיתי לקנות עוגת...

תצוגה מקדימה

מתכון לחמין שעועית לבנה ועוף

החלק הכי כיפי במתכון הזה שאת העוף תוכלו להחליף לקוביות בקר או לשנות תיבול לטעמכן ולתת לו טאצ' אישי לפי הטעמים המועדפים בבית (מתנצלת מראש אבל כל המתכונים שלי יהיו בלשון...

תגובות

פורסם לפני 11 months

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה