הבלוג של עידית כהן ברגר

המטבח של דיתי

עדכונים:

פוסטים: 44

החל מינואר 2017

סלט מטריף רווי טעמים וריחות – לימוני, רענן ועסיסי. מכיל המון גזר, ים של כוסברה וגם לימון על כל חלקיו כמעט. בסלט הזה ,אהבתי ללימון וחמצמצות באה לידי ביטוי במלוא עוזה.

29/04/2017

גזר אני אוהבת בכל וורסיה- במרק, בסלט, בתבשילי קדירה ועוד שלל שילובים. מאז שאני מכינה את הסלט הזה אין מי שלא מבקש את המתכון שגורף מחמאות בכל אירוח ובעצם מכינים אותו בחמש דקות…

20170429_093417_s

מצרכים:

6-7  גזרים מקולפים

לימון שלם סחוט

גרידת לימון

כוסברה – לפי הטעם- אני שמה חבילה שלמה ללא גבעולים. אפשר להסתפק בחצי.

כפית מלח שטוחה (גם פה, תטעמו ותתקנו על פי טעמכם)

1 קוביה שום דורות

 

איך מכינים?

מקלפים את הגזרים ומגרדים בפומפייה בחלק הגס. אפשרי כמובן גם במעבד מזון לקיצור תהליכים וזמנים.

קוצצים כוסברה ללא גבעולים ומוסיפים לגזר המגורד.

מוסיפים תיבול: מלח, לימון וגרידת לימון, שום ומערבבים.

בתיאבון!

טיפ קטן: אני אוהבת מאד שהסלט עומד במקרר לפחות שעה כדי לחזק טעמים לפני האכילה.

20170429_093443_s

עוד מהבלוג של עידית כהן ברגר

תצוגה מקדימה

מאפינס פטריות-בצל דיאטטי וטעים במיוחד לשומרי משקל

שומרי משקל. שיטה מעולה למי שלא מסוגלת לשמור על הפה וחייבת פשוט פטיש 5 ק"ג על הראש פעם בשבוע בדמות משקל ומדריכה חייכנית (ורזה) על מנת לרדת במשקל (מכל מיני סיבות :לידה, החיים עצמם ועוד). מצאתי את עצמי בסבב השלישי בחיי שם. פשוט זה...

תגובות

פורסם לפני 3 years

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

בורמוליקוס – לביבות מצה מעולות עם שדרוגים בקלי קלות

המנה הראשונה שאמא שלי או אני מכינות בפסח הן בורמוליקוס. לביבות מצה קלות, טעימות ומשביעות שבעצם מהוות הלחם של הבלקנים בפסח. עם השנים שדרגתי את מגוון הטעמים שנכנסו פנימה ללביבות אך הבסיס הן לביבות מצה ללא תוספות או עם תרד...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה